Onsdagens Premier League-rykter

Foto: pa Photos / Scanpix

Neste sesong kan de bli lagkamerater.

Angel di Maria har hatt en vanskelig sesong i Real Madrid, og agenten hans er nå i ferd med å sjekke interessen for argentineren rundt om i Europa. Manchester United og Paris Saint-Germain er blant klubbene som blir tilbudt å kjøpe kantspilleren.
(Daily Mirror)

Samtidig sier Anderson at han ikke har noen planer om å forlate Manchester United, til tross for at han ikke har lyktes med å rettferdiggjøre overgangssummen på 20 millioner pund. Kontrakten til brasilianeren går ut etter neste sesong, men 24-åringen akter ikke å bli en ny Kleberson.
(Daily Mirror)

Liverpool håper å forsterke midtforsvaret foran neste sesong og har pekt seg ut Dejan Lovren fra Lyon. Den 23 år gamle kroaten er også ønsket av Chelsea og Everton.
(Daily Mail)

Fiorentina har signalisert at klubben ønsker seg Fabio Borini, men sportsdirektør Daniel Prade tviler sterkt på at Liverpool ønsker å selge spissen, som har vært svært skadeplaget i sin første sesong på Anfield.
(Daily Mail)

Per Ciljan Skjelbreds sørkoreanske lagkamerat Heung-Min Son har blitt koblet til en hel del Premier League-klubber de siste månedene. Nå håper Chelsea at klubben kan komme alle andre i forkjøpet og samtidig styrke sin kommersielle profil på det asiatiske markedet.
(Metro)

Roberto Martinez er på utkikk etter en ny spiss og nå jakt etter Levante-spilleren Nabil El Zhar. Marokkaneren spilte sammen med Arouna Kone på topp i Levante tidligere, og Wigan-manager Martinez vil gjerne gjenforene de to.
(Daily Mirror)

Det går ikke en uke uten at Manchester United blir koblet til nye keepere. Nå er det Sunderlands sisteskanse Simon Mignolet som kobles til Old Trafford. Også Arsenal skal være interessert i den 24 år gamle belgieren.
(The Sun)

Ifølge spanske medier er også Arsenal og Manchester United interessert i Victor Valdes. En eventuell overgang kan føre til en overraskende overgang til Chelsea for David De Gea, hevdes det.
(AS)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'vqgp3nb1zq8w1fh4rt7vm1l4d', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-vqgp3nb1zq8w1fh4rt7vm1l4d', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.