*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp / Scanpix

Paris St. Germain vurderer superbud på Wayne Rooney, hevder seriøs avis.

27.02.13 08:33

The Times skriver onsdag at den franske storklubben Paris St. Germain, som eies av oljefondet i Qatar, seriøst vurderer å komme med et bud på Wayne Rooney til sommeren.

PSG ønsker å hente inn Rooney som spissmakker til Zlata Ibrahimovic.

Wayne Rooney har litt over to år igjen av kontrakten med Manchester United og er 27 år gammel. Et bud på rundt 40 millioner pund vil få ledelsen på Old Trafford til å ta en prat, skriver The Times.

Etter at PSG i praksis ble verdens rikeste klubb har spillere som nevnte Zlatan Ibrahimovic, samt Ezequiel Lavezzi, Thiago Silva, Lucas Moura og Javier Pastore blitt hentet inn. Det siste tilskuddet til spillerstallen er David Beckham.

Cristiano Ronaldo er også blitt koblet til PSG. Ifølge Talksport uttaler tidligere president Ramon Calderon i Real Madrid at portugiseren ikke kommer til å ta en avgjørelse om sin framtid før etter inneværende sesong.

David Villa kan igjen bli aktuell for Arsenal, melder Metro, ettersom Barcelona har gjort det klart at spissen ikke vil bli holdt igjen dersom han ønsker seg bort. Villa ble gjentatte ganger koblet til londonklubben i januarvinduet, men en familieforøkelse gjorde overgang uaktuelt.

(Artikkelen fortsetter)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1qk39pl7xjku7167wqluc7v28w', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1qk39pl7xjku7167wqluc7v28w', 'eplayer14');

Daily Mail kobler også spanske og engelske klubber. Avisen skriver at Real Madrid sammen med Chelsea og både Manchester City og United har fortalt Everton at de er interesserte i midtbanespilleren Marouane Fellaini. 25-åringen har scoret 31 mål for Everton siden overgangen fra Standard Liege i 2008, påpeker Daily Mail.

I Daily Mirror spekuleres det i om Jeffrey Schlupp er nestemann inn hos Manchester United, etter at 20-åringen som tilhører Leicester nylig spilte for Manchester Uniteds reservelag.

Samme avis hevder at Michael Laudrup, dansken som gjør slik suksess i Swansea, kommer til å si nei til eventuelle tilbud fra storklubber som Real Madrid, Manchester City, Chelsea og Arsenal til sommeren. En leserundersøkelse i den spanske avisen AS avslørte nylig at et klart flertall av Real Madrids fans ønsker Laudrup som ny sjef på Estadio Santiago Bernabeu.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.