Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Ap

Barcelona-stjerne er sterkt ønsket av engelsk storklubb.

20.03.13 08:41

Det er landslagsuke, noe som vanligvis fører til rolige tider på ryktebørsen, men det er ikke tilfellet denne gangen.

Her er ryktene vi fant onsdag:

Yaya Toures agent uttaler nå at han vil forhandle med andre klubber om Touré og Manchester City ikke kommer til enighet om en ny kontrakt innen lørdag. 29-åringen får neppe noen problemer med å finne seg en ny arbeidsgiver om City strammer igjen lønningsposen. (The Sun).

Arsenal skal være svært interessert i å signere Barcelona-spiller Alexis Sanchez. 24-åringen har ikke fått like mye spilletid som ønskelig for de spanske serielederne denne sesongen, og kan således være aktuell for et klubbskifte. (Daily Mail).

Liverpool og Manchester United skal være i drakamp med Real Madrid om PSGs 20-årige midtbanespiller Marco Verratti. Talentet skrev i 2012 under på en femårskontrakt, men skal være villig til å flytte på seg. (Talksport).

QPR-sjef Harry Redknapp skal være ute etter Toulouse-spiller Etienne Capoue. Den 24 år gamle franske landslagsspilleren skal imidlertid ha satt Premier League-spill som et krav for å flytte på seg. Han vil dermed vente og se hvordan QPR avslutter sesongen før han tar en avgjørelse. (Metro).

Aston Villa og Everton trenger friskt blod, og nå skal Manchester City-ving Scott Sinclair stå øverst på ønskelisten. 23-åringen har ikke klart å etablere seg på City-laget etter overgangen fra Swansea, og kan nå bli sluppet på billigsalg til en (ufarlig) Premier League-konkurrent. (Daily Mirror).

(Ryktene fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Armangue Bernat/ Ap/ NTB scanpix

- Chelsea har sin beste spiss (Lukaku) og sin beste keeper (Courtois) på utlån, kommenterte Morten Langli syrlig i TV 2-studioet nylig. Han har et poeng. Thibaut Courtois har vært fantastisk for Atletico Madrid denne sesongen, og det vet Chelsea meget godt. De har derfor klistret en prislapp på 20 millioner pund på ryggen hans, i håp om å skremme bort klubber som har lyst til å snappe opp burvokteren. (London Evening Standard).

Samtidig skal førstekeeper Petr Cech ha avfeid spekulasjonene om at han er på vei til Arsenal. (SkySport).

Norwich aner en mulighet til å snappe opp spisstalentet Andreas Weimann fra Aston Villa. 21-åringen har ikke kommet til enighet om en ny kontrakt med Birmingham-klubben, og hans nåværende avtale går ut om litt over et år. Kanarifuglene Norwich skal dermed ha lagt ut noen følere, i håp om å få til en overgang for Weimann, som denne sesongen har scoret 11 mål. (Daily Mail).

Napoli og Manchester City skal ifølge rapportene være i kamp om signaturen til Sampdorias argentinske U20-spiller Mauro Icardi. 20-åringen har scoret åtte mål i Serie A siden vinterpausen. (Daily Mirror).

Til slutt tar vi med et par raske rykter:

Per Mertesacker har avfeid spekulasjonene om at han kommer til å forlate Arsenal til forde for tysk fotball denne sommeren. (Metro).

CSKA Moscow kan komme til å snyte Liverpool og West Ham for den nederlandske vingen Eljero Elia, og planlegger et bud på 26-åringen. (Talksport).

Swansea er på jakt etter Getafes midtbanespiller Medhi Lacen, men 28-åringen sier at han ennå ikke har hørt noe fra den walisiske klubben. (This Is South Wales).

Ha en fin dag!

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.