Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Michael Regan / Getty / All Over Press

Flere superstjerner kan forsvinne fra Premier League.

08.05.13 08:13

Først av alt: Blir dette Alex Fergusons siste sesong? Engelske aviser hevder i hvert fall det. Les mer om saken her og her.

Så over til overgangsryktene vi fant onsdag:

Wayne Rooney skal ha fortalt United-lagkameratene sine at han ønsker å spille for Bayern Munchen. En avtale skal koste tyskerne 30 millioner pund, skrives det. Så spørs det hvor mye Fergusons avgjørelse har å si for Rooneys lyst til å bli værende i Manchester.

En annen spiss-stjerne kan også forlate England i sommer. Atletico Madrid skal nemlig være i ferd med å forberede et bud på 40 millioner pund for å sikre seg Liverpools kontroversielle spiss Luis Suarez.

Også Pepe Reina kan forsvinne til Spania. Barcelona skal nemlig være ute etter å hente ham til Nou Camp, skrives det onsdag.

Arsenal og Liverpool er begge ute etter Swansea-kaptein Ashley Williams. Prislapp: Minst ti millioner pund.

Real Madrid har lenge blitt koblet til Tottenhams supermann Gareth Bale. Nå har spanjolene vendt snuten mot London og Chelsea-spiller Juan Mata, skal vi tro engelske aviser. Mata er andrevalget på ønskelisten, men vil trolig være enklere å signere enn Bale, skriver avisene. Vårt tips: Glem begge to.

Ryktene fortsetter under.

Foto: Getty Images / All Over Press

Ellers hevdes det at Chelsea signerer Bayer Leverkusens Andre Schurrle for 20 millioner pund, og at avtalen allerede er i boks. Leverkusen håper samtidig å knytte til seg Kevin de Bruyne, men Chelsea har absolutt ingen intensjoner om å la belgieren gå.

Manchester United planlegger å legge inn et bud på Juventus-spiller Claudio Marchisio til sommeren. Nani vil trolig bli brukt som glidemiddel i avtalen, og portugiseren er neppe negativ til et klubbskifte. Nani eller ikke, United ventes å måtte ut med rundt 18 millioner pund for 27 år gamle Marchisio.

Manchester City planlegger en dobbelthandel fra spanske Malaga, skriver avisen AS onsdag. City skal nemlig ønske seg manager Manuel Pellegrini og stjernespilleren Isco, hevder de. Vi har ikke tenkt til å sette sparepengene på den avtalen med det første.

Barcelona og Manchester United er i drakamp om å signere Borussia Dortmunds midtbanespiller Ilkay Gundogan, skriver talkSPORT. Gundogan har vært magisk på tyskernes midtbane over en lang periode, men spørsmålet er om han vil spille for klubber som ikke engang klarer å kvalifisere seg for Champions League-finalen. (Nei, da).

Og til slutt:

West Ham-boss Sam Allardyce har Aston Villa-keeper Brad Guzan øverst på ønskelisten for sommervinduet. Du er en mann med store drømmer og visjoner, Sam. En mann med store drømmer og visjoner.

Ha en fin dag (og meld deg inn i NA-sportens Facebook-gruppe. Vi lover konkurranser og mye moro fremover)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.