RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/ JORGE GUERRERO

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Isco er på vei til England.

Frem mot overgangsvinduet stenger vil Nettavisen ha en løpende ryktebørs i denne live-artikkelen.

Likevel kommer vi til å samle hovedryktene i en vanlig rykte-artikkel, slik at det blir mer oversiktlig for dere lesere.

Her er de viktigste ryktene vi fant onsdag:

Malaga-spiller Isco skal ifølge Talksport være svært nær en overgang til Manchester City. Supertalentet tar trolig en avgjørelse om fremtiden sin når U21-EM er ferdigspilt

Suso har fått flere tilbud fra andre klubber allerede denne sommeren, men ønsker å bli værende i Liverpool. (Sky Sports)

David Albelda er ferdig i Valencia etter 15 år i klubben. Det er usikkert om han vil fortsette karrieren eller legge opp. Roberto Martinez skal være interessert i å hente veteranen til Everton. (Sky Sports)

En rekke klubber har fått akseptert bud på Nicklas Bendtner, som nå ser ut til å forlate Arsenal veldig snart. - Arsenal er enig med rundt fem klubber, så det er opp til meg å ta en avgjørelse. (Sky Sports)

Antolin Alcaraz har hatt et skadeplaget opphold i Wigan, men nå ønsker Roberto Martinez å ta med seg paraguayaneren til Everton. (Daily Mirror)

Darren Bent har fått beskjed om at han kan forlate Aston Villa, og Alan Pardew skal være interessert i å hente spissen til Newcastle. (Telegraph)

Manchester United er forberedt på å betale Robert Lewandowski 90.000 pund i uka for å overbevise ham til å komme til England. Det er ventet at polakken skal bli værende i Tyskland, men Dortmund vil helst unngå å selge ham til Bayern. (The Sun)

West Ham har ikke gitt opp håpet om å signere Milan-veteran Massimo Ambrosini. 36-åringen har tidligere blitt koblet til MLS-klubber, men ser nå ut til å ville fortsette karrieren i Europa. (Daily Mail)

Galatasaray hevder Manchester United har avslått klubbens bud verdt 6 millioner pund for Nani. Portugiseren skal ha fått tillatelse til å forlate klubben, men United krever 8,5 millioner pund. (Sky Sports)

Ifølge flere engelske aviser er både Swansea og Norwich interessert i PSVs svenske angrepsspiller Ola Toivonen.

Og til slutt:

Arsenal er interessert i å hente Lorenzo Melgarejo fra Benfica. Det sier paraguayanerens agent ifølge Sky Sports. Forsvarsspilleren er verdsatt til 5 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere