Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Er det stille etter stormen?

04.09.13 09:18

Overgangsvinduet er nettopp stengt, og det ble et dramatisk vindu som ventet. Det er derfor ikke så rart at det er hakket roligere på ryktebørsen akkurat nå.

Uansett, her er de vi fant onsdag:

Manchester United-manager David Moyes kommer til å prøve seg på et nytt bud på Athletic Bilbaos midtbanespiller Ander Herrera og Everton-backen Leighton Baines når vinduet åpner i januar,skriver Daily Mail. Moyes skal være skuffet over klubbens dårlige handel i sommer, og ønsker å rette opp inntrykket i januar.

Samtidig hevdes det at United mislyktes med et bud på Galatasarays Wesley Sneijder før vinduet stengte, skriver Metro. Tidligere på deadline day gikk det også rykter om at United hadde prøvd seg på Real Madrids Sami Khedira. På en pressekonferanse med det tyske landslaget tirsdag, bekreftet tyskeren at han var ønsket på Old Trafford.

Mesut Özil var kanskje overgangsvinduets største overraskelse. Nå forteller han om hvorfor han valgte å gå til Arsenal: - Arséne Wenger ringte og overtalte meg, sier Özil.

Den overgangen skal Daniel Levy ha satt svært lite pris på, skal vi tro den spanske avisen El Confidencial. De hevder nemlig at Tottenham-styreformannen ringte Real Madrid for å stoppe salget av tyskeren.

Daily Mirror hevder i tillegg at Manchester United skal ha gjort et siste desperat forsøk på å kapre Özil, men mislyktes hardt og brutalt.

Caughtoffside er sjelden til å stole på, men nå hevder de at Schalke skal være villige til å selge Kyriakos Papadopoulos til Liverpool i januar. Grekeren skal være mannen som skal erstatte Daniel Agger om han blir solgt til Barcelona, skriver nettstedet.

Hull City-manager Steve Bruce skal være forbannet etter at West Bromwich avslo budet hans på Shane Long 70 minutter før vinduet stengte. Dårlig stil, mener den tidligere United-stopperen, som hevder å ha fått signaler på at en overgang ville gå i orden.

Og til slutt:

Leeds-manager Brian McDermott skal være klar til å hente Birmingham-ving Chris Burke når lånevinduet åpner på søndag.

Ha en fin dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag