*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Hevder denne mannen nærmer seg Arsenal.

11.09.13 09:02

Daily Mirror melder at den rumenske spissen Ciprian Marica er nære en overgang til Arsenal, ifølge spillerens agent. Marica er for øyeblikket arbeidsledig etter at han forlot Schalke gratis i sommer. Også Sjakhtar Donetsk, Lazio og Inter Milan skal være interessert i 27-åringen.

Spanske Marca hevder at Real Madrid droppet å kjøpe Luis Suarez fra Liverpool i sommer da Gareth Bale ble tilgjengelig for salg. Spanjolene vil derimot forsøke å hente Suarez igjen i januar med pengene de fikk for salget av Mesut Özil.

Barcelona skal ønske seg Chelsea-keeper Petr Cech som erstatter for Victor Valdes, ifølge Daily Star.

Middlesbrough ønsker å låne Norwich-spillerne, Luciano Becchio og Daniel Ayala etter at de ikke klarte å kjøpe spillerne under overgangsvinduet, skriver Daily Express.

Aston Villa vil lytte til Championship-klubber som vil låne Shay Given. Klubben vil imidlertid ikke la den irske keeperen forlate klubben billig ettersom han tjener tre millioner pund i året, skriver The Guardian.

Barcelona-angriper Cristian Tello har, ifølge Metro, avslørt at han takket nei til samtaler med Liverpool i sommer, fordi han ønsker å kjempe om en plass på det spanske stjernelaget.

Wayne Rooney er ute med en kuttskade i hodet, men nå skriver Daily Mirror at United-spissen kan være tilbake til Manchester-derbyet 22. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.