RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Hevder denne mannen nærmer seg Arsenal.

Daily Mirror melder at den rumenske spissen Ciprian Marica er nære en overgang til Arsenal, ifølge spillerens agent. Marica er for øyeblikket arbeidsledig etter at han forlot Schalke gratis i sommer. Også Sjakhtar Donetsk, Lazio og Inter Milan skal være interessert i 27-åringen.

Spanske Marca hevder at Real Madrid droppet å kjøpe Luis Suarez fra Liverpool i sommer da Gareth Bale ble tilgjengelig for salg. Spanjolene vil derimot forsøke å hente Suarez igjen i januar med pengene de fikk for salget av Mesut Özil.

Barcelona skal ønske seg Chelsea-keeper Petr Cech som erstatter for Victor Valdes, ifølge Daily Star.

Middlesbrough ønsker å låne Norwich-spillerne, Luciano Becchio og Daniel Ayala etter at de ikke klarte å kjøpe spillerne under overgangsvinduet, skriver Daily Express.

Aston Villa vil lytte til Championship-klubber som vil låne Shay Given. Klubben vil imidlertid ikke la den irske keeperen forlate klubben billig ettersom han tjener tre millioner pund i året, skriver The Guardian.

Barcelona-angriper Cristian Tello har, ifølge Metro, avslørt at han takket nei til samtaler med Liverpool i sommer, fordi han ønsker å kjempe om en plass på det spanske stjernelaget.

Wayne Rooney er ute med en kuttskade i hodet, men nå skriver Daily Mirror at United-spissen kan være tilbake til Manchester-derbyet 22. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere