Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press

Quiz: En av tvillingene i Manchester United kan være på vei bort.

25.09.13 08:38

God dag, folkens. Her er ryktene vi fant onsdag:

Barcelona er ute etter å forsterke stallen, og nå kan de se til England for å finne nye spillere. Både Fernando Torres, Juan Mata og Cesar Azpilicueta skal være ønsket på Camp Nou, skal man tro spanske Sport.es. Ingen av dem tre ser ut til å nyte stor tillit i Chelsea, og nå kan trioen forsvinne i januar.

Arsenal-manager Arsene Wenger brukte mer penger enn hjertet hans trolig tåler, da han hentet Mesut Özil i starten av september. Nå skriver imidlertid The Sun at Arsenal fortsatt har 50 millioner pund å handle for, og nå skal Wenger være klar til å forsterke laget i januar.

Gareth Bale ble etter månedslange spekulasjoner klar for Real Madrid i slutten av august. Nå hevder Daily Mirror at Bale var nær ved å havne i Manchester United. Waliseren skal ha flydd tilbake fra Spania for å forhandle med United.

I et intervju med radiokanalen Cadena SER, hevdet Real Madrid-president Florentino Perez at også Manchester United hadde lagt inn et bud på superstjernen.

Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham skal alle være interesserte i Juventus-spiller Andrea Pirlo. Italieneren har ett år igjen av kontrakten, og kan bli solgt i januar hvis han ikke forlenger. Midtbanetalismanen har rukket å bli 34, men både spiller og ser ut som han er ti år yngre.

Manchester United-forsvarer Rafael kan samtidig være på vei bort. Nå vurderer han en retur til hjemlandet Brasil, hevder Daily Star. Corinthians skal være interesserte i den kvikke høyrebacken.

Chelsea og José Mourinho skal være ute etter Porto-forsvarer Eliaquim Mangala. 22-åringen skal være ønsket på Stamford Bridge allerede i januar, men blåtrøyene kan få konkurranse fra hardtsatsende Monaco. Mangala er en fransk midtstopper som er spådd en lysende karriere.

Athletic Bilbao skal samtidig være ute etter Chelsea-forsvarer Cesar Azpilicueta. Backen har ikke fått tillit av José Mourinho i sesonginnledningen, og nå kan han være på vei bort i januarvinduet. 24-åringen har bare fått én kamp denne sesongen, og det var som innbytter.

Og til slutt:

Arsenal og Juventus skal begge være ute etter Red Bull Salzburgs Martin Hinteregger. 21-åringen er sett på som en av Østerrikes mest lovende forsvarsspillere.

Ha en fin dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.