Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP / NTB scanpix

Stjernespiller ser ut til å glippe for Tottenham.

02.10.13 13:12

Liverpool har de siste dagene blitt koblet med Paris Saint-Germains playmaker Javier Pastore, som sliter med spilletid i den franske klubben. Den røde Merseyside-klubben jaktet også i sommer lignende spillertyper, men måtte se en mann som Henrikh Mkhitaryan glippe til Borussia Dortmund. Også onsdag dukker ryktet om Pastore og Liverpool opp.

Nå skal imidlertid også AC Milan ha kastet seg inn i kampen om 24-åringen. Pastore har en fortid fra Serie A og spilte for Palermo i perioden 2009 til 2011.

En som allerede er i Liverpool er Luis Suarez. Spissen er nå tilbake etter sin suspensjon, og feiret med å score to mål mot Sunderland i helgen. Liverpool har bekreftet at de ønsker å forlenge kontrakten til urokråka, og at forhandlingene trolig starter etter sesongen. Tidligere Liverpool-spiss John Aldridge mener imidlertid at det vil være en tabbe å forlenge med spissen.

Aldridge mener at Suarez ikke bør belønnes for sin oppførsel i sommer, da spissen gjorde det klart at han ville bort fra Liverpool.

Tottenham var blant de som handlet heftig i sommer, og londonklubben har flere navn på blokka, blant annet noen unggutter. Gratisavisen Metro hevder at André Villas-Boas vil gjøre et forsøkt på å hente 20 år gamle Moses Odubajo fra londonkollega Leyton Orient i januar. Unggutten trives best på midtbanen og blir ansett som et stort talent.

Det samme Tottenham har også i lengre tid jaktet Romas Miralem Pjanic, men den offensive midtbanespilleren har nå hintet om at han vil forlenge sin kontrakt med den italienske klubben. Roma har fått en pangstart på sesongen i Serie A, og topper tabellen etter seks serierunder. Forrige søndag ble det en overbevisende 5-0-seier hjemme mot Bologna for Pjanic og hans kollegaer.

Den svenske midtbanespilleren Jiloan Hamad er en svært attraktiv mann, hevder Daily Star. Hele fire Premier League-klubber er interessert i 22-åringen, som spiller for Malmö FF.

Manchester Citys Edin Dzeko har flere ganger blitt koblet bort fra den lyseblå klubben, men spissen sier igjen at han ikke har planer om å bytte klubb i januar.

Swansea-manager Michael Laudrup er en glad mann om dagen og snakker svært varmt om nykommer Alejandro Pozuelo. Dansken mener at spanjolen kan bli walisernes svar på Philippe Coutinho, som tok Liverpool med storm sist sesong.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Star, talkSport, Metro, Wales Online, Manchester Evening News

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag