RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: NTB scanpix/afp/Gerard Julien
Sist oppdatert:

Belgia er klare for VM og dit vil også Thomas Vermaelen. Arsenal-stopperen sier nå at han må vurdere å forlate London-klubben i januar for å øke sjansene for VM-spill neste sommer.
(The Times)

Atletico Madrids midtbanespiller Koke har hatt en strålende inledning på årets sesong. Manchester United har selvsagt fått med seg dette og skal være villig til å aktivere utkjøpsklausulen hans på 16 millioner pund. 21-åringen følges også av Barcelona.
(Daily Star)

Manchester United ser også ut til å vinne kampen om underskriften til brasilianske Bruno Gomes. Real Madrid, Udinese, Sao Paolo har alle vært ute etter den 17 år gamle spissen fra Deportivo Brazil.
(Daily Express)

Wilfried Zaha ser ikke ut til å være blant David Moyes mest betrodde menn. United-manageren vil nå vurdere å låne ut Zaha fordi han er usikker på om han er klar for å spille for klubben.
(Daily Mirror)

Til tross for at Arsenal fremdeles vil betale deler av lønna, sliter Wigan med å få råd til å hente Park Chu-Young på lån fra The Gunners.
(Daily Mirror)

Pepe Reina avviser at han planlegger å slutte seg til Barcelona når hans låneopphold i Napoli er over til sommeren.
(Daily Star)

Real Madrid vil hente Radamel Falcao tilbake til den spanske hovedstaden og skal være villig til å selge Karim Benzema for å finansiere dette. Franskmannen har fått mye kritikk denne sesongen.
(London Standard)

Nevnte Benzema står likevel høyt i kurs for Arsenal-manager Arsene Wenger. Franskmannen skal føle seg trygg på at han kan hente sin landsmann for rundt 30 millioner pund.
(The Sun)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere