RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marco Luzzani/Getty Images

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
En gammel kjenning kan være på vei tilbake til engelsk fotball.

God dag, folkens, her er Premier League-ryktene vi fant onsdag.

Vi begynner i Madrid, der ryktene om at Real Madrid ønsker Liverpool-spiller Luis Suarez fortsetter. Klubben trenger sårt en superspiss, og etter flere kamper på elendig nivå, er Karim Benzemas selvtillit mindre enn Lloyd Christmas' akkurat nå (google it).

AC Milan-spiss Mario Balotelli kan også være på flyttefot. 23-åringen kobles til en sjokkretur til Premier League, der Chelsea og hans tidligere Inter-boss Jose Mourinho står klare til å ta ham imot i januar.

Samtidig blir Chelsea koblet til Real Madrids tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso. 31-åringen er på utgående kontrakt med Real Madrid og kan trolig hentes for en meget billig penge i januar.

I Toronto sitter manager Ryan Nelsen og vurderer å hente en tidligere lagkamerat til dem canadiske klubben. Nelsen vil nemlig at Tottenham-spiss Jermain Defoe tar turen til Major League Soccer og en spissplass på Toronto. Det må sies at dette høres usannsynlig ut, all den tid Defoe har en kontrakt som går ut i 2015 og dermed må kjøpes ut.

Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs ble nylig intervjuet, og der avslørte han at han har januarplaner om å hente Manchester United-spiller Shinji Kagawa og Chelsea-spiller Kevin De Bruyne til klubben. Ingen av spillerne har knepet en fast plass på sine lag denne sesongen, men begge er trolig tiltenkt en viktig rolle utover sesongen. Men - penger kan overtale selv en munk, som de sier.

Liverpool og Tottenham skal være i drakamp om Basel-vingen Mohamed Salah. 21-åringen er verdsatt til 15 millioner pund, og kan forsvinne fra den sveitsiske klubben allerede i januar.

Samtidig har Liverpools danske forsvarsspiller Daniel Agger gått ut på sin twitterprofil og fjernet all tvil om hans klubbfremtid. Jeg blir i Liverpool, forsikrer dansken. Det stopper imidlertid ikke Arsenal fra å bli koblet til midtstopperen.

Chelsea-boss Jose Mourinho har fått en god start på sitt comeback på brua, og nå kobles han til Evertons vidunderbarn Ross Barkley. Ifølge rapporter skal portugiseren være klar til å by 20 millioner pund for å hente engelskmannen i januar.

Marco Reus har en kontrakt med Borussia Dortmund som løper til 2017, men nå kobles tyskeren til klubber i Premier League. Ifølge kilder i engelske aviser skal Manchester United være klare til å by på 24-åringen i januar. Men vil Dortmund selge? Neppe.

Premier League-mesterne Manchester United skal samtidig være meget interessert i å hente Romas midtbanespiller Miralem Pjanic. 23-åringen har en kontrakt som går ut i 2015, og har foreløpig avslått Romas forsøk på å forlenge den.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini skal ha startet jakten på en ny førstekeeper, hevdes det i engelske aviser. Chileneren skal ikke være fornøyd med Joe Harts innsats i buret denne sesongen, forståelig nok.

Liverpool har fått en god start på sesongen, og nå skal Brendan Rodgers & co være ute etter Veronas 20 år gamle Juan Iturbe. Unggutten kan bekle alle posisjoner i angrep, og vil således passe godt i Rodgers' formasjon.

Og til slutt:

TuttoMercato hevder at Chelsea vil kvitte seg med hele syv spillere i januar. Mourinho vil frigjøre lønnsmidler og heve bunnivået på stallen, hevdes det. Juan Mata vil ikke dra ned noe nivå som helst, men spanjolen skal være blant dem som kan forsvinne i januar. Det skal også Gary Cahill, Demba Ba, Kevin De Bruyne, Cesar Azpilicueta, John Obi Mikel og Ryan Bertrand være. God shopping!

Kilder: BBC, Caughtoffside, Sky Sports, Sportinglife, Liverpool Echo, Express, The Guardian, Daily Mail Metro, TuttoMercato.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere