*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: NTB scanpix/Javier Soriano/Afp

Premier League-klubb vil hente Real Madrid-spiller.

Arsenal og AS Roma har en god stund vist interesse for Newcastles Yohan Cabaye. Skal de få fatt i underskriften til den franske midtbanemannen må de imidlertid utkonkurrere Liverpool, som nå har kastet seg inn i kampen om 27-åringes underskrift.
(Daily Express)

Brendan Rodgers mener også alvor i kampen om Hellas Veronas 20 år gamle kantspiller Juan Iturbe. Argentineren er også ønsket av Inter Milan.
(TalkSport)

Asmir Begovic vil ikke avskrive en overgang til Manchester City. Bosnieren forteller at han var nær ved å få Etihad Stadium som sitt nye hjem før Roberto Mancini forsvant fra klubben.
(Metro)

Fulham og Sunderland kjamper om underskriften til Tomas Rincon fra Venezuela. Midtbanespilleren er 25 år gammel og spiler til daglig i Hamburger SV i Bundesliga.
(The Sun)

Fabio Coentrao var nær ved å slutte seg til Manchester United på en låneavtale denne sommeren. Nå ser Andre Villas-Boas på muligheten for å sikre seg Real Madrid-backen i januar.
(London Evening Standard)

Arsenal og Arsene Wenger holder fremdeles øye med Alexandre Pato, som forlot AC Milan til fordel for Corinthians i hjemlandet Brasil i fjor vinter.
(TalkSport)

Jordan Rhodes har hatt en imponerende sesong så langt og scoret ti mål på 14 seriekamper i Blackburn. Championship-klubben har en gjeld på 54 millioner pund, men avviser at det kan bli aktuelt å selge Rhodes i januar.
(The Sun)

Chelsea håper klubben kan sikre seg to svært lovende tenåringer i Benficas Lazar Markovic og Inter Milans Pedro Delgado.
(Metro)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.