*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Carlos Alvarez (2012 Getty Images)

Denne superstjernen kan være på vei til engelsk fotball.

27.11.13 09:03

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens ryktespalte!

Vi begynner i Liverpool, der Luis Suarez skal ha tatt på seg rollen som speider. Nå anbefaler han nemlig den 17 år gamle landsmannen Kevin Mendez til Liverpool. Spissen skal ifølge Suarez være et enormt talent. Barcelona, Atletico Madrid, Inter Milan og Liverpool er alle i drakamp om Penarol-spilleren, som er verdsatt til tre millioner pund.

På White Hart Lane skal Tottenham-spiss Jermain Defoe være enig med Major League-klubben Toronto om en overgang. 31-åringen står langt bak i spisskøen i Tottenham, og nå skal han ha gitt tommelen opp til en overgang.

I Newcastle sitter Yohan Cabaye og funderer på fremtiden. Ifølge rapportene skal han ha ytret ønske om å forlate St. James' Park i januar, og Liverpool og Arsenal kan være aktuelle klubber.

Samtidig skal Manchester United og Liverpool være ute etter Atletico Madrid-spiller Arda Turan, som har en prislapp på hele 33 millioner pund. 26-åringen har et ønske om å spille i England når overgangsvinduet åpner i januar.

Men Manchester United har flere fiskesnører ute. Real Madrid-ving Angel Di Maria og Atletico Madrid-spiller Koke skal være aktuelle navn for en overgang. United skal ha fått rapporter om at sommerflørten Ander Herrera ikke lenger er interessert i en overgang fra Athletic Bilbao.

Fulham sliter i bunnen av tabellen, og kommer trolig til å forsterke laget i det kommende vinduet, godt hjelpet av en rik eier. Men når lista legges på 28 år gamle Phil Bardsley, er det kanskje ikke rart de ligger der de ligger.

Manchester City skal ikke bare kjøpe, trolig vil de også selge flere spillere når vinduet åpner. Nå ryktes det at Napoli og Rafael Benitez ønsker å hente Javi Garcia til Serie A i januar.

Chelsea har fremdeles rusk i maskineriet, men nå hevder flere aviser at José Mourinho er klar til å sprenge banken for å forsterke laget. Nå skal londonklubben være klar til å betale 50 millioner pund for Monaco-spiss Radamel Falcao, samt hente Paul Pogba fra Juventus.

Tottenham og Arsenal skal være i drakamp om Paris Saint-Germain-spiss Ezequiel Lavezzi. Den argentinske spissen skal imidlertid ikke være veldig interessert i å spille i Premier League.

Manchester United-sjef David Moyes ble kritisert for dårlig handling i sommer. Nå skal han slå tilbake, og det ryktes at Moyes ønsker å shoppe hos naboen. Manchester City-stopper Joleon Lescott skal nemlig være på rødtrøyenes ønskeliste. Lykke til!

Og til slutt:

Manchester City-manager Manuel Pellegrini avfeier muligheten for at Joe Hart forsvinner i januar. Tiden vil vise om chileneren lyver.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Caughtoffside, SkySports, Sportinglife, Daily Mail, Daily Star, The Telegraph, Sports Direct News, m.f.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.