RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Storklubbene skal handle.

God dag, og velkommen til en aldeles rykende fersk utgave av Premier League-ryktene.

Vi starter i Manchester, der Manchester United vurderer om de skal gjøre et fremstøt på Portos venstreback Alex Sandro i januar. 22-åringen blir sett på som en mulig erstatter for aldrende Patrice Evra.

Samtidig hevdes det at Manchester United er klare til å tilby Antonio Valencia ny kontrakt. Klubben mener 28-åringen er en perfekt spiller å ha i stallen, men spørsmålet er om han ønsker mer spilletid.

Når vi er inne på kontraktsforlengelser:

Luis Suarez (26) skrev under på sin nåværende kontrakt i august 2012, og den løper helt frem til 2016. Likevel ønsker Liverpool allerede nå å forlenge avtalen med urugayaneren. Les mer om det her.

Arsenal og Manchester City skal begge være ute etter å hente Real Madrid-keeper Iker Casillas til klubben. 32-åringen er blitt benkesliter for Galacticos, og keeperlegenden skal være lysten på mer spilletid, selv om det betyr at han må forlate klubben i hans hjerte.

I London skal Chelsea være ute etter å forsterke stallen i januar. Nå skal de være svært nær en avtale med Inter Milan om den colombianske midtbanespilleren Fredy Guarin. 27-åringen skal også være interessert i å spille i Premier League.

Vi beveger oss til Paris, den PSG vurderer å sprenge banken for å hente en av verdens mest spennende trioer. PSG ønsker nemlig Chelseas Eden Hazard, Juventus' Paul Pogba og Real Madrids Raphael Varane. Vi sier god jul, takk for kaffen og lykke til!

I Fulham skal nyansatte Rene Meulensteen være i ferd med å overtale Bryan Ruiz til å bli i klubben. 28-åringen kobles stadig til klubber som Anderlecht og PSV Eindhoven.

Real Madrid-president Florentino Perez avfeier nå ryktene om at Arsenal og Manchester United kan hente Angel Di Maria i januar, og hevder klubben aldri har hørt fra engelskmennene. Det står stikk i strid med det agenten sier, og han hevder det er enorm interesse for klienten. Di Marias potetegenskaper gjør at Real Madrid er lite lystne på å selge.

Og til slutt:

Chelsea and AC Milan er ute etter Wolfsburgs sveisiske forsvarsspiller Ricardo Rodriguez. Tyskerne hevder imidlertid at han ikke er til salgs. Vel, spør Gareth Bale.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sportinglife, Sky Sports, Metro, Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere