Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Premier League-stoppere er ønsket av utenlandsk klubb.

04.08.14 15:03

Rafa Benitez er en stor beundrer av Daniel Agger og vil gjerne hente dansken til Napoli. Liverpool skal ha avslått italienernes første bud, men Rafa og co. gjør trolig et nytt forsøk i januar.
(Corriere dello Sport)

Agger er ikke den eneste Premier League-stopperen som står på ønskelisten i Napoli. Dries Mertens forteller nemlig at han flere ganger har snakket med landsmann Thomas Vermaelen om en overgang dit. Han hevder at også Rafa Benitez har bedt ham gjøre det.
(Knack)

John Heitinga har ikke spilt Premier League-fotball i hele år, men hevder han har flere alternativer når han trolig forlater Everton til sommeren. Roma er en av klubbene som har vist interesse for den nederlandske forsvarsspilleren.
(Gazzetta dello Sport)

Chelsea er at av lagene som har vist interesse for Luke Shaw, men nok en gang går Mauricio Pochettino ut og avviser at den unge backen er til salgs for noen pris i januar.
(Tribal Football)

I stedet vil Southampton-manageren forsterke laget. Han skal ikke være 100 prosent fornøyd med Pablo Osvaldos bidrag så langt, og Carlos Vela kan bli hentet inn fra Real Sociedad i løpet av januar.
(The Sun)

Øverst på Paris Saint-Germains ønskeliste for januar står Yohan Cabaye. Franskmannen har spilt godt etter at han slapp inn i varmen igjen i Newcastle og har kontrakt med Premier League-klubben til sommeren 2016. Han blir neppe noen billig mann.
(L'Equipe)

Gus Poyet sliter med å få sving på sakene i Sunderland og ser nå mot gamleklubben for forsterkninger. Brightons 24 år gamle midtbanespiller Liam Bridcutt skal være aktuell for en overgang.
(Daily Telegraph)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.