RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Nigel French / Pa Photos / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Erik Lamela er allerede på vei bort fra Tottenham.

Erik Lamela kom til Tottenham for 30 millioner pund i august og ble da klubbens dyreste spillerkjøp noensinne. Fem måneder senere har han bare spilt 330 minutter fordelt på ni kamper i den engelske toppdivisjonen.

Nå har Lamelas far ifølge Metro gjort det klart at 21-åringen vil bort fra White Hart Lane.

Tottenham har samtidig fått signaler fra Frankrike om at Paris St. Germain ønsker å kjøpe høyrebacken Kyle Walker, melder The Independent.

Det skjer ting andre steder i London også.

Arsenal er rammet av en spisskrise og vil ifølge Daily Mail forsøke å hente inn Alvaro Morata (21) fra Real Madrid allerede denne uka. På lån.

I Fulham er også et rekordkjøp på vei bort. Bryan Ruiz skal ifølge Daily Mirror være på vei til Real Betis. Spissen kom fra Twente for 10,6 millioner pund i 2011.

Harry Redknapp i Queens Park Rangers er som vanlig synlig når overgangsvinduet er åpent. Nå har han ifølge Metro gitt Newcastle beskjed om at prisen på Loic Remy stiger for hver dag som går, og at Tyneside-klubben bør skynde seg med å legge inn et bud på franskmannen.

Daily Telegraph melder at Crystal Palace ønsker å hente inn Tom Ince fra Blackpool og Nikica Jelavic fra Everton for å styrke sin sjanse til å unngå nedrykk.

Vi forlater London og reiser et kort stykke nordover til Norwich. Der har man ifølge Daily Express mottatt et bud fra Aston Villa på Wes Hoolahan. Det budet blir avslått. Klubben kommer angivelig også til å avslå et eventuelt overgangsønske fra spilleren selv.

West Bromwich ønsker å kjøpe den tidligere Aston Villa-spilleren Craig Gardner fra Sunderland. 27-åringen har bare et halvt år igjen av kontrakten og bør være en billig investering, påpeker Daily Mirror.

Sunderland har på sin side sett seg ut Liam Bridcutt i Brighton som et overgangsmål. Ifølge Brighton Argus skal spilleren ha bedt Brighton om å selge.

Helt til slutt tar vi med at Daily Express melder at Zenit St. Petersburg kommer til å overby Liverpool, Manchester United og Tottenham for Basel-vingen Mohamed Salah.

HUSK OGSÅ at vi følger overgangsvinduet direkte i hele januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere