*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

TIL ARSENAL: Alvaro Morata skal være et godt stykke på vei mot ejn overgang til Arsenal. her jubler han med Angel Di Maria. Foto: Juan Medina (Reuters / NTB scanpix)

Blir dette stortalentet Arsenals nye spiss?

26.02.14 11:01

Vi starter på Anfield der det som alltid er en rekke overgangsspekulasjoner.

Daily Express skriver at Barcelona-keeper Victor Valdes, som har gitt beskjed om at han forlater katalanerne til sommeren, skal være aktuell for Liverpool. 32-åringen har også hyppig blitt koblet med Monaco, men Liverpool-sjef Brendan Rodgers skal være på utkikk etter mer rutine mellom stengene og slik sett kan spanjolen være et rimelig og overkommelig alternativ.

Barcelona på sin side skal stå klar til å kapre Porto-forsvarer Eliaquim Mangala. Spilleren har blitt koblet med både Manchester United og Manchester City, men nå skal altså den spanske storklubben være villig til å sette alle kluter til for å sikre seg den ettertraktede 23-åringen.

En annen som kan ryke for Manchester United er Atletico Madrid-spiss Diego Costa. Brassen har blitt koblet med en rekke klubber, blant dem United, men den spanske klubben står fortsatt på sitt; 25-åringen er ikke til salgs.

Da kan det Kanskje være at David Moyes og hans kumpaner har en bedre sjanse til å sikre seg Antoine Greizmann fra Real Sociedad. Det er ventet at franskmannen vil flytte på seg til sommeren og ikke uventet står storklubbene i kø for å sikre seg 22-åringen. I tillegg til United, er også Manchester City, Paris-Saint-Germain og Chelsea med i kampen om stjernespilleren.

En som ikke er like profilert er Arsenals Johan Djourou. 27-åringen har vært i londonklubben en mannsalder, men spiller sjelden. Nå har sveitseren lekt med tanken om å dra fra Emirates og signere permanent for tyske Hamburg. Midtstopperen er for tiden på lån i den tyske klubben.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

ETTERTRAKTET: Real Sociedads Antoine Griezmann. Foto: Ander Gillenea (AFP / NTB scanpix)


Det er ventet at Arsenal vil hente en spiss til sommeren og en som lenge har blitt koblet med klubben, er spanske Alvaro Morata. Nå hevder den spanske journalisten Guilem Balague, som har gode kilder innad i flere spanske klubber, at det er nettopp Arsenal som har vunnet kampen om talentet.

Balague skriver på Twitter at Arsenal og spilleren skal være enig, men londonklubben og Real Madrid har fortsatt til gode å bli enig om pris. Det er ventet at Alvaro Morata vil gjøre sitt for å overtale Real til å gå med på et salg.

Vi har allerede vært innom et keeperrykte og her kommer ett til. Styrtrike Paris Saint-Germain ønsker å hente Tottenhams Hugo Lloris til sommeren.

Jon Obi Mikel har tjent Chelsea bra etter at han kom fra norske Lyn under svært kontroversielle omstendigheter i 2006. Nå kan midtbanemannen være på vei mot nye utfordringer. Inter vil betale 12 millioner pund for 26-åringen.

Vi tar også med at Manchester Citys Samir Nasri skal være nær ved å signere en ny avtale med den lyseblå klubben. Det skal være snakk om at franskmannen vil ta tre nye år i Manchester-klubben.

Kilder: BBC, The Sun, Daily Express, Daily Star, talkSport, Mirror, Twitter.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.