*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

VINKER FARVEL? Inter er interessert i å hente Lukas Podolski til Milano. Foto: John Walton (Pa Photos)

Lukas Podolski kan være på vei bort fra Arsenal.

05.03.14 09:39

Barcelona har i lang tid blitt koblet til Chelsea-stopperen David Luiz. Etter at nyheten om at Carles Puyol forlater Barcelona sprakk i går, har ryktene begynt å ta seg opp igjen. Barca ønsker nemlig å hente 26-åringen inn som erstatter etter årets sesong.
(Daily Telegraph)

David Moyes ønsker seg så mye som åtte nye signeringer i sommer. Stopperduoen Vidic/Ferdinand forsvinner etter alt å dømme, mens det også stilles spørsmål om framtiden til Patrice Evra, Robin van Persie, Shinji Kagawa, Nani og Javier Hernandez.
(Daily Mail)

Moyes skal være bekymret for både formen og holdningene til Robin van Persie den siste tiden.
(Daily Star)

Fernandinho har ingen planer om å forlate Manchester City og mener han kommer til å bli værende på Etihad i mange år framover.
(Daily Express)

Luis Suarez beroliger Liverpool-fansen som tror han vil forsvinne dersom klubben ikke ender blant de fire beste og kvalifiserer seg for Champions League. Uruguayaneren gjør det klart at hans framtid ikke avhenger av det.
(Daily Telegraph)

Inter ser nå på muligheten for å hente Lukas Podolski til Milano i sommer. Tyskeren hadde en fin start på Arsenal-karrieren, men har siden vært plaget med skader.
(Daily Star)

Jordan Rhodes kommer trolig til å skriver under på en ny femårskontrakt med Blackburn. 24-åringen har scoret 16 mål på 32 kamper i Championship i år.
(Daily Telegraph)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag