*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

INTER(ESSERT): Representanter fra Inter fulgte nøye med da Fernando Torres ble byttet inn mot Galatasaray tirsdag. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Her blir Fernando Torres fulgt nøye av en storklubb på tribunen.

Standard Liege-spissen Michy Batshuayi er blitt koblet til flere engelske klubber. Selv sier 20-åringen at han foretrekker en overgang til Arsenal. Everton er blant klubbene som har vist sin interesse.
(Daily Express)

Inter-direktør Piero Ausilio var på plass på Stamford Bridge for å følge Fernando Torres i aksjon tirsdag kveld. Det ble imidlertid med et kort innhopp for spanjolen. Også John Obi Mikel skal være på Inter-trener Walter Mazzarris radar.
(Daily Mail)

Samtidig nærmer Fredy Guarin seg en ny avtale med Inter og sender dermed et signal om at en overgang til Chelsea ikke er aktuelt til sommeren.
(Daily Mirror)

Zakaria Bakkali har for mange hobby-managere vist seg som et godt kjøp på det populære manager-spillet Football Manager. I den virkelige verden har Liverpool nå kastet seg inn i kampen om PSV-talentet, som tidligere har vært koblet til Arsenal.
(Daily Express)

Mame Biram Dioufs kontrakt med Hannover går ut etter årets sesong og den tidligere Molde-spissen har gjort det klart at han ikke kommer til å skrive under på nytt. Nå jaktes senegaleseren av blant andre Stoke og Cardiff.
(Talksport)

16 år gamle Dimitri Oberlin har imponert stort i FC Zurich og spås en lysende framtid. Den offensive midtbanespilleren kobles nå til Manchester United.
(Inside Futbol)

Mange lurer på hvem som kommer til å trene Tottenham neste sesong. Resultatene har ikke vært med Tim Sherwood i det siste, og Mauricio Pochettino er blant de som kobles til jobben dersom Sherwood skulle få sparken.
(Talksport)

Everton planlegger å tilby Seamus Coleman en ny lukrativ kontrakt for å jage vekk interessen fra Arsenal, Manchester United og Manchester City.
(Daily Mirror)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag