*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

TIL ENGLAND: Diego Costa-ryktene fortsetter. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Denne stjernespissen jaktes av engelske toppklubber.

26.03.14 08:26

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens ryktespalte.

Vi starter i London, der Arsenal vurderer å legge inn nok et bud på Bayer Leverkusens tyske landslagsspiller Lars Bender. Rødtrøyene skal ha fått et bud avslått forrige sommer, men har ikke gitt opp å skaffe signaturen hans.

Barcelona er villige til å gjøre hva som helst for å beholde Lionel Messi (hvem ville ikke det), og nå skal katalanerne være villige til å gi 26-åringen en verdensrekordlønn på 3,3 millioner kroner i uka. Plutselig ser Nettavisen-lønningene småtriste ut.

Southampton har alt i alt hatt en bra sesong, og nå vil de fylle på med talenter før neste sesong. Først ut i rekka er Leeds-back Sam Byram, som har fått strålende kritikker denne sesongen. Southampton ser på Byram som en mulig erstatter for Calum Chambers, som er ønsket av Manchester United og Arsenal.

Arsenal kan trolig glemme gullet denne sesongen, og nå skal Arséne Wenger ha fått en milliard å handle for. Det første Wenger kommer til å gjøre er legge inn et bud på 300 millioner kroner for Diego Costa, skal vi tro flere engelske aviser.

Samtidig vil Chelsea være med i kampen om spissen, og Costa skal ha en utkjøpsklausul på 320 millioner kroner. Det går mot en spennende sommer!

Chelsea vil også forsterke laget ytterliggere før kommende sesong, og nå skal José Mourinho være ute etter Ajax-ving Ricardo Kisha. Kisha har fått kallenavnet den nye Angel Di Maria i Nederland.

Liverpool skal ha kastet seg inn i kampen med Chelsea og Manchester United om å skaffe signaturen til Real Sociedads Antoine Griezmann. 23-åringens kontrakt går først ut i juni 2016, og Brendan Rodgers og Premier League-kollegene må trolig ut med rundt 230 millioner for å hente ham til England.

Manchester United skal ifølgeThe Guardian ha gjort muntlige avtaler med to spillere om overganger i sommer. Det vites ikke hvilke spillere det snakket om, men Sporting Lisboa-spiller William Carvalho skal være aktuell. Avtalene skal også være en del av en større rekrutteringsplan for United i sommer.

Tottenham trenger mer skyts fremover på banen, og Evertons Chelsea-eide spiss Romelu Lukaku skal ha seilet opp som hvittrøyenes førstevalg, ifølge Daily Telegraph. 20-åringen skal ikke ha den høyeste stjernen hos José Mourinho, men blir neppe billig av den grunn.

Juventus skal samtidig være ute etter å hente Arsenal-spiss Olivier Giroud, som ifølge ymse medier har fått streng beskjed av kona om å komme seg vekk fra England. Giroud innrømmet som kjent utroskap for litt siden.

Og til slutt:

Stoke ønsker å kjøpe Wilfried Zaha fra Manchester United når sesongen er over og utlånet til Cardiff er avsluttet. Zaha har ikke imponert verken for United eller Solskjærs lag, men er bare 21 år. Nå kan altså Stoke bli neste stoppested for den fotrappe teknikeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag