RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

POPULÆR: Maxime Gonalons blir koblet til både Arsenal og Manchester United.
POPULÆR: Maxime Gonalons blir koblet til både Arsenal og Manchester United. Foto: Jeff Pachoud (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Jaktes av både Arsenal og Manchester United.

Younes Belhanda var en periode svært ettertraktet, men det ble litt stille fra playmakeren etter at han dro fra franske Montpellier til Dinamo Kiev. Nå skal 24-åringen være tilbake på radaren og Arsenal skal være interessert. Spilleren selv skal ha uttalt at han «drømmer om spill i Premier League».

Serge Aurier fra Toulouse skal også være aktuell for Arsenal.

Arsenal skal også ha en annen midtbanespiller på blokka. Maxime Gonalons, som daglig holder til i Lyon, skal være et yndet mål. Manchester United skal også ha vist interesse for franskmannen som nå har blitt 25 år gammel.

Det samme Manchester United jakter fortsatt også tyske Toni Kroos. Bayern München-spilleren har ikke kommet til enighet med sin nåværende klubb om en ny kontrakt og skal ifølge Daily Mail ha gitt lagkamerater beskjed om at han forlater tysk fotball til sommeren og skriver under for nettopp United.

Skulle Kroos reise til Old Trafford, blir han neppe lagkamerat med Nani. Vingen fra Portugal skal være på vei vekk fra United, selv om han skrev ny kontrakt så sent som i fjor. Nani har fått lite tillit under manager David Moyes.

Gaston Ranirez har ikke blitt like sentral i Southampton som det mange hadde håpet og nå kan mannen fra Uruguay være på vei tilbake til Italia. AC Milan skal ivre etter å sikre seg 23-åringen. Ramirez har tidligere spilt for Bologna.

Tottenham satser ungt og sikter seg inn på Zürich' 20 år gamle Loris Bento. 20-åringen er venstre back og har flere landskamper på U-nivå for Sveits.

West Ham ønsker å signere Phil Bardsley fra Sunderland.

Bryan Ruiz, på tiden utlånt til nederlandske PSV, sier han gjerne blir værende i Nederland, men påpeker at alt er opp til Fulham, som eier ham, å bestemme.

Tony Pulis i Crystal Palace ønsker å hente den storvokste spissen Simon Makienok fra danske Brøndby. En spiller etter Pulis' hjerte, skulle man tro.

Vi tar med at Bayern München ønsker å hente Romas Medhi Benatia til sommeren. Stopperen har blitt koblet med flere engelske klubber.

Borussia Dortmund håper å få napp hos Arsenal på ny keeper. Det er polske Lukasz Fabianski som står på ønskelisten til hovedtrener Jürgen Klopp.

Vi avslutter med at Atletico Madrid-trener Diego Simeone mener Diego Costa er like viktig for hans klubb, som Lionel Messi er for Barcelona og Cristiano Ronaldo er for Real Madrid. Spissen har lenge blitt koblet med Chelsea.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere