RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

ØNSKET DUO: Nani og Robin van Persie skal være ønsket i Juventus.
ØNSKET DUO: Nani og Robin van Persie skal være ønsket i Juventus. Foto: Eamonn & James Clarke (Pa Photos)
Denne United-duoen skal være ønsket av en europeisk storklubb.

Tidligere Nottingham Forest-spiller Bryan Roy mener hans tidligere sjef i Ajax, Louis van Gaal, alltid har drømt om å trene Manchester United. Roy tror landsmannen ville blitt en suksess i jobben.
(Daily Mirror)

Manchester United Supporters Trust reagerer på at nyhetene om Moyes-sparkingen ble lekket til pressen 24 timer før den ble gjennomført. Supportergruppen mener måten det ble gjort på mangler klasse og verdighet.
(Daily Star)

Det kommer ikke til å mangle på jobbtilbud for Moyes etter sparkingen fra Manchester United, men det spekuleres i om skotten vil ta en trenerjobb i utlandet neste gang.
(Daily Telegraph)

Juventus håper å cashe inn 60 millioner pund på et salg av Paul Pogba til Paris Saint-Germain. Den italienske stoklubben har planer om å få på plass nok penger til å hente inn Nani og Robin van Persie fra Manchester United.
(Daily Express)

Olivier Giroud kobles til en overgang bort fra Arsenal til sommeren, men insisterer på at han ønsker å bli værende på Emirates.
(Inside Futbol)

Sandro avviser ryktene om at han kan komme til å gå fra Tottenham til Arsenal i sommer, på grunn av en krangel med Tim Sherwood. Brasilianeren skal ha vært misfornøyd med å bli vraket til kampen mot Fulham.
(Daily Express)

Newcastle-keeper Tim Krul vurderer framtiden sin på St James' Park, og Tottenham står klar med sjekkheftet dersom nederlenderen bestemmer seg for å forlate The Magpies.
(Daily Star)

Cristian Tello skal ha fått tillatelse til å forlate Barcelona til sommeren, dersom klubben får et bud på 8 millioner pund. AC Milan er blant de som er interesserte i i den spanske kantspilleren, som tidligere er blitt koblet til Liverpool.
(TalkSport)

Arsenal og Manchester United kan komme til å gå glipp av Freiburgs Matthias Ginter, etter at det ble klart at Borussia Dortmund nærmer seg et bud på 20-åringen.
(Daily Express)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere