RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Liverpool skal ha fulgt nøye med på William Carvalho den siste tiden.
ØNSKET: Liverpool skal ha fulgt nøye med på William Carvalho den siste tiden. Foto: Gregorio Cunha (AFP / NTB scanpix)
Liverpool vil snyte Manchester United.

Vi starter med Arsenal, som angivelig vurderer å legge inn et bud på småpene 29 millioner pund for Real Madrids Angel Di Maria. 26-åringen var også koblet med Arsenal under sommervinduet sist sesong, uten at det skjedde noe.

Fra en engel til en annen. Chelsea ser på Hoffenheims Roberto Firmino som et potensielt kjøp nå i sommer. 22-åringen har blitt koblet med en rekke klubber den siste tiden, blant andre Liverpool, men kan nå havne på Stamford Bridge. Tanken er at Firmino passer bra i spann med Diego Costa, som også skal nærme seg en overgang til José Mourinhos klubb fra Atletico Madrid.

Både Arsenal og Everton har kastet sine øyne på målfarlige Wilfried Bony. Ivorianeren har vært god for Swansea i vår og waliserne har lite lyst til å selge spissen. Manager Gary Monk sier den klubben som vil kjøpe Bony, må hoste opp virkelig store penger. Mink bruker faktisk ordet «astronomisk sum».

Adama Lallana ønsker seg angivelig til Liverpool og manager Brendan Rodgers skal være villig til å oppfylle den drømmen. Rodgers vil helst ha spilleren på plass før VM, men Southampton er ikke lett å overtale. En løsning på problemet kan være at Lallana offisielt ber klubben om å bli solgt. Det snakkes om en overgangssum på rundt 25 millioner pund for 26-åringen.

Joleon Lescott er ikke lenger et førstevalg på stopperplass i Manchester City og nå ønsker stopperen seg bort. Flere kunne nok tenke seg veteranen.

Manchester United jakter nye forsvarsspillere og skal ha to navn på blokken. Mats Hummels fra Borussia Dortmund og Bruno Martins Indi fra Feyenoord.

En annen som lenge har blitt koblet med United er Sporting Lisboas William Carvalho. Etter at David Moyes fikk sparken skal imidlertid denne interessen ha kjølnet og nå er i stedet Liverpool favoritt til å sikre seg stjernen.

En annen som flørter med Liverpool, er tidligere midtbanespiller Javier Mascherano. Han er usikker på framtiden i nåværende klubb, Barcelona.

Arsenal er allerede nevnt i forbindelse med Angel Di Maria, men det stopper ikke der. Londonklubben skal også følge med på Juventus' Sebastian Giovinco. Det er spillerens agent som har satt fart i disse ryktene.

Spurs jakter ny manager og nå seiler Southamptons Mauricio Pochettino opp som favoritt til å få jobben. Pochettino har gjort en imponerende jobb med Southampton, men kan la seg friste av et godt tilbud fra White Hart Lane.

I Manchester United tyder det meste på at Louis van Gaal blir ny manager. Nederlenderen er imidlertid ikke ukjent med å beholde Ryan Giggs som en del av støtteapparatet og skal møte med waliseren innen kort tid for å diskutere nettopp dette. Giggs ledet Uniited i sesongens siste kamper nå i vår.

Kilder: BBC, Daily Express, The Guardian, Daily Star, Telegraph, Metro, MEN, The Mirror.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere