*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

PÅ ØNSKELISTEN: Louis van Gaal vil hente Memphis Depay til Manchester United. Foto: Marcel Van Hoorn (AFP / NTB scanpix)

Manchester United snuser på spisstalent.

En gang i tiden var Jack Rodwell ansett som et av Englands største talenter. Ryktene gikk om at midtbanemannen skulle til Manchester United og utsiktene så bra ut. I stedet endte den nå 23 år gamle spilleren opp i Manchester City og der har det blitt lite spilletid på engelskmannen. Denne sesongen ble det kun ti opptredener på Rodwell og for en spiller med ambisjoner er dette en smule tynt. Nå ønsker derfor både gamleklubben Everton og Newcastle å kjøpe Rodwell fri fra kontrakten med City og sikre seg 23-åringens signatur.

Kanskje kan Rodwell bli en erstatter for Moussa Sissoko i Newcastle. 24-åringen sier nemlig at han er åpen for de fleste tilbud i sommer.

Ashley Cole er ferdig i Chelsea og nå ser La Liga i Spania ut til å bli neste stopp. Real Madrid ønsker seg den rutinerte backen, som kan gå gratis. Liverpool og Inter har også vist interesse for Coles signatur.

Manchester United har fått på plass en ny manager og nå venter trolig noen spennende uker på overgangsfronten. Louis van Gaal er klar på at troppen må styrkes og Southamptons Luke Shaw kan bli førstemann inn døra.

Tyske Toni Kroos skal også være nær en overgang til United og Daily Express mener å vite at Bayern München og United allerede er enige om en avtale.

Spissen Memphis Depay skal også stå på van Gaals ønskeliste. Unggutten har landskamper for Nederland og spiller til daglig i PSV Eindhoven.

Swansea ser nærmere på muligheten for å sikre seg Sunderlands Jack Colback. Midtbanemannen imponerte mot slutten av denne sesongen.

Både Everton og Hull jakter storscorer Charlie Austin. 24-åringen nettet 17 ganger for Queens Park Rangers i The Championship denne sesongen.

Tom Ince er en mann vi har blitt godt kjent med i ryktespalten de siste årene og framtiden til kantspilleren er uviss. Crystal Palace, Swansea og Monaco er alle ute etter unggutten og det samme skal også Inter være. Ince sier selv at han gjerne følger i pappa Pauls fotspor og spiller for den italienske klubben.

Chelseas Frank Lampard skal være i ferd med å signere en ny kontrakt med klubben. Veteranen er én av manager José Mourinhos favoritter.

Mauricio Pochettino ligger bra an til å bli ny manager i Tottenham og det får spillerne i Southampton til å skjelve i shortsen. Spiss Jay Rodriguez innrømmer at der er en del usikkerhet blant spillerne i klubben akkurat nå.

Kilder: BBC, The Mirror, Metro, Daily Star, Daily Express, Inside Futbol, The Sun, talkSPORT.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.