RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

STORSPILTE: Guillermo Ocho imponerte nok mange mot Brasil.
STORSPILTE: Guillermo Ocho imponerte nok mange mot Brasil. Foto: Fabrice Coffrini (AFP / NTB scanpix)
Nå er den klubbløse keeperen ønsket i Premier League.

Her er onsdagens ryktebørs:

Tirsdag kveld storspilte Guillermo Ochoa for Mexico mot Brasil. Onsdag er han selvsagt å finne i ryktebørsen. Den klubbløse keeperen skal være ønsket i både Liverpool og Arsenal. Burvokteren selv skal ønske Champions League-fotball (Express).

En annen som er ønsket av både Arsenal og Liverpool er angivelig Yann M'Vila. Rubin Kazan-spilleren skal imidlertid foretrekke en overgang til AC Milan (Star).

Newcastle skal være ute etter Pierre-Michel Lasogga som til daglig spiller for Hertha Berlin. 22-åringen er også ønsket i Hamburg (Newcastle Chronicle).

Sami Khedira står på ønskelisten til Manchester United og Arsenal. Tyskeren skal ha fått beskjed fra Real Madrid at han kan bytte klubb (Express).

Manchester United-manager Louis van Gaal har også sett seg ut Mats Hummels som et sommermål. Borussia Dortmund-spilleren ønsker imidlertid å bli i Tyskland (Star).

Crystal Palace skal nærme seg en avtale for russiske Diniyar Bilyaletdinov. Prisen skal ligge på 1,5 millioner pund. Spilleren har tidligere hatt et mislykket opphold i Everton (Croydon Advertiser).

Kostas Mitroglou, som kostet Fulham flesk i vinter, er på vei til Besiktas. Det skal være snakk om et lån på ett år (GetWestLondon).

Anderlecht-spilleren Sefa Isci, som følges tett av Chelsea, har takket nei til et tilbud fra Benfica (Star).

Monaco skal være svært lystne på å hente Sunderlands Adam Johnson til fyrstedømmet (Sunderland Echo).

West Ham skal være i forhandlinger om å sluttføre en avtale verdt 1,5 millioner pund for Marcos Alonso fra Fiorentina (Mirror).

Everton ønsker Steven Caulker fra Ole Gunnar Solskjærs Cardiff, men er ikke den eneste klubben som flørter med midtstopperen (Daily Mail).

Chelsea og Arsenal kjemper en bitter kamp om å sikre signaturen til unggutten Reece Oxford. Han spiller nå for West Ham (Daily Mail).

Napoli ønsker ikke å kjøpe Liverpools Pepe Reina. Keeperen har vært utlånt til italienerne det siste året (Sun).

Newcastle ønsker å signere Bafétimbi Gomis, men den kontraktsløse spilleren krever mye penger for å takke ja til et tilbud (Mirror).

Inter prøver å få i stand en avtale for Manchester City-angriper Stevan Jovetic. Jovetic hadde en tung førstesesong i engelsk fotball preget av skader (Daily Mail).

Liverpool sliter med å få til en avtale for Sevillas Alberto Moreno og må se seg om etter alternativer (Mirror).

Gonzalo Higuain er ønsket av en rekke klubber, men Napoli skal kreve 55 millioner euro for spissen (Marca).

Real Madrid skal stå klar med 42 millioner euro for å kjøpe Adnan Januzaj fra Manchester United, men United skal ikke la seg friste (Marca).


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere