*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

I LIVERPOOL-GARNET: Liverpool ser ut til å ha fanget Divock Origi. Foto: Ruben Sprich (Reuters / NTB scanpix)

Divock Origi nærmer seg ny klubb.

Manchester City følger nøye med på situasjonen til Isco i Real Madrid, som har kjøpt James Rodriguez og dermed kan være tilbøyelig til å selge Isco. Citys manager Manuel Pellegrini hadde Isco i Malaga og kjenner den 22 år gamle midtbanespilleren godt. Det holder til at Daily Mail får to pluss to til å bli fire.

City sliter imidlertid med begrensninger som UEFA har lagt på pengebruk og antall utenlandske spillere, og det gjør et Isco-kjøp vanskeligere.

Daily Mail skriver samtidig at City sannsynligvis ikke henter inn en erstatter for Alvaro Negredo, som har brukket et ben i høyrefoten og mistet sesongstarten.

Loic Remys overgang fra QPR til Liverpool er snart klar. Han hadde en medisinsk test i Boston, hvor Liverpool oppholder seg for tiden, og er allerede enig med merseysideklubben om kontraktsbetingelsene.

Ifølge Daily Mail var han også i forhandlinger med Arsenal, men uten å klare å bli enig med londonklubben om lønn. Remy vil koste 8,5 millioner pund, skriver avisen.

Liverpool vil dermed ha Daniel Sturridge, Rickie Lambert og Loic Remy som sine tre mest rutinerte spisser. Det blir spennende å se om det er nok til å dempe savnet etter Luis Suarez.

Southamptons manager Ronald Koeman uttalte i et radiointervju med BBC tirsdag at Dejan Lovren har gitt beskjed om at han ønsker seg bort. Det er ventet at Liverpool kommer med et bud, men foreløpig ligger det ingenting på bordet, ifølge nederlenderen.

Southampton regner også med å selge spissen Dani Osvaldo, som kostet 15 millioner pund da han ble kjøpt i august i fjor. Osvaldo har ikke dukket opp etter sommerferien.

Arsenal er ifølge The Guardian enig med Nice om en overgangssum på tre millioner pund for keeperen David Ospina, som imponerte for Colombia i sommerens VM-sluttspill i Brasil. Det er ventet at Ospina vil kjempe med Wojciech Szczesny om keeperplassen i Arsenal den kommende sesongen.

Thomas Vermaelen kan fremdeles bli solgt fra Arsenal til Manchester United, men Arsene Wenger har - hvis vi skal tro The Guardian - bedt om at enten Phil Jones eller Chris Smalling kommer fra Old Trafford som en del av en overgangsavtale.

Arsenal har tidligere i sommer kjøpt angriperen Alexis Sanchez fra Barcelona og høyrebacken Mathieu Debuchy fra Newcastle.

The Guardian skriver også at Liverpool nærmer seg en låneavtale med Atletico Madrid for høyrebacken Javier Manquillo, som spilte tre ligakamper forrige sesong. 20-åringen vil i så fall lånes med en opsjon på kjøp.

Liverpool ønsker også en ny venstreback, men den prosessen går sakte. Ben Davies i Swansea ser ut til å havne i Tottenham Hotspur, og Sevilla nekter å fire på kravet på 20 millioner pund for Alberto Moreno. Liverpool vil ikke betale mer enn 16 millioner, melder The Guardian.

Mens vi er i Liverpool, kan vi ta med at Daily Express onsdag skriver at spissen Divock Origi er på vei til Boston for å fullføre sin overgang verdt ti millioner pund. Den 20 år gamle belgieren vil imidlertid bli værende, på lån, i Lille i én sesong til.

Everton er også på jakt etter en ung, belgisk spiss. 18 år gamle David Henen fra Anderlecht er snart klar for å gjøre Goodison Park til sin hjemmebane, forteller Liverpool Echo.

Southampton ønsker å kjøpe Celtics keeper Fraser Forster, melder Daily Echo. Ronny Deila og Celtic takket imidlertid nei til Saints' første bud.

Vi er klar over at mange hater The Sun, og med god grunn, men det hender at avisen har nyheter. Onsdag skriver avisen at milanoklubben Inter ønsker å hente Javier Hernandez fra Manchester United, etter at Manchester City avslo deres forespørsel om å kjøpe Stevan Jovetic.

Sky Sports melder at Hull City er i samtaler med Rennes om å få kjøpe forsvarsspilleren Jean-Armel Kana-Biyik, en 25-åring fra Kamerun.

Ettersom vi liker å skrive ting som får dere lesere i godt humør, runder vi av med denne «godbiten»: Det bokstavelig talt utrolige nettstedet Caught Offside hevder at Arsenal nærmer seg et kjøp av Nani fra Manchester United for ni millioner pund.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.