*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

KAN BLI SOLGT: Chelsea må selge en spiller, og sliter med å få noen til å betale for Fernando Torres. Løsningen kan bli Petr Cech. Foto: Rene Gomolj (Afp / NTB scanpix)

Er Petr Cech på vei bort fra Chelsea?

Chelsea kan bli nødt til å selge Petr Cech, melder Daily Star. Forklaringen ligger i at londonlaget sliter med å finne kjøpere til John Obi Mikel og Fernando Torres, og at Chelsea må bli kvitt én utenlandsk spiller over 21 år fordi man maksimalt har lov til å ha 18 av dem.

Daily Mirror melder at Southampton ønsker Ron Vlaar og er villig til å tilby den nederlandske midtstopperen en kraftig lønnsøkning. Vlaar skal i samtaler med Aston Villas manager Paul Lambert denne uka, ifølge avisen. Han har bare ett år igjen av kontrakten med birminghamklubben.

Sunderland er ifølge Daily Mail i samtaler med Lazio om den belgiske forsvarsspilleren Luis Pedro Cavanda, som er 23 år gammel. Stadium of Light-laget klarte angivelig ikke å bli enig med Fiorentinas Marcos Alonso om en avtale, til tross for at han var i Sunderland på utlån i fjor.

Yoyo Touré sier nå at han kan komme til å bli i Manchester City resten av karrieren, ifølge The Guardian.

Metro melder at Manchester United har kontaktet Atletico Madrid angående midtstopperen Miranda, som verdsettes til 29 millioner euro. Louis van Gaal

Southampton er ifølge journalisten Gianluca Di Marzio i ferd med å sende Pablo Osvaldo til Inter og få Saphir Taider i retur.

AC Milan ønsker å hente Hatem Ben Arfa fra Newcastle. Franskmannen har bare ett år igjen av kontrakten og kan bli solgt for 15 millioner euro, mener Daily Star.

Swanseas boss Huw Jenkins har innrømmet at Wilfried Bony kan komme til å forlate klubben i dette overgangsvinduet. «Wilfried Bony er en fantastisk proff. Hvis en topp Champions League-klubb kommer med det rette budet, vil vi selvfølgelig snakke med ham», sier Jenkins ifølge Sky Sports.

QPR vurderer ifølge Daily Mirror å by fire millioner pund for Carlos Sanchez (28), den colombianske midtbanespilleren til spanske Elche.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.