RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

SMIL: Du har gjort en god deal.
SMIL: Du har gjort en god deal. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Storklubbene jakter forsterkninger.

God morgen, folkens!

Husk at Nettavisen som vanlig følger ryktebørsen direkte i dette livestudioet, og det ferskeste finner du til enhver tid der inne. Altså her.

Manchester United nærmer seg en avtale for nederlandske Daley Blind. 24-åringen skal være tilgjengelig for 200 millioner kroner, og United skal ha kommet til enighet med Ajax om en overgang. Nå kan ting skje fort (Daily Mail).

Vi holder oss i Manchester, der Manchester United-ving Wilfried Zaha kan være på vei til gamleklubben Crystal Palace på lån. 21-åringen skal ikke være en del av planene på Old Trafford (London Evening Standard).

Manchester United meldes også å være nær en avtale for Argentinas VM-spiller Marcos Rojo Han kommer til United for rundt 160 millioner kroner, hvis alt går i orden med kontraktsforhandlingene. (Manchester Evening News).

Liverpool offentliggjorde i natt overgangen for Alberto Moreno, men fortsatt kan det handles på Anfield. Nå kobles klubben igjen til en avtale for PSG-spiller Ezequiel Lavezzi. Angriperen er blitt fortalt at han kan forlate de franske mesterne (Metro).

Vi flytter fokus til London, der Arsenal og Arsene Wenger visstnok prøver å lande Newcastles midtbanemann Cheick Tiote for 80 millioner kroner (Sportinglife).

The Gunners vil samtidig hente Olympiakos-forsvarer Kostas Manolas, hevdes det. 23-åringen kan fungere som backup for tyske Per Mertesacker og franske Laurent Koscielny (Daily Mail) .

Arsenal ryktes å fortsatt være ute etter Sjaktar Donetsk-spiller Douglas Costa etter at klubben ikke klarte å lande hente Juan Quintero (Express).

Tottenham skal være på jakt etter Trencin-spiller Moses Simon. Nigerianeren er verdsatt til 20 millioner kroner og blir sett på som en fin stallspiller av Mauricio Pochettino (Mirror).

Everton og Southampton er heller ikke ferdig med businessen før sesongen, og nå kobles klubbene til en 60-millionersovergang for Parma-ving Jonathan Biabiany (Daily Express).

Vi drar videre til Claus Lundekvams gamle klubb, og Southampton kan komme til å kvitte seg med keeper Artur Boruc etter at de brukte 100 millioner på å hente Fraser Forster fra Celtic. Boruc er 34 år, og klubben vil satse på 26 år gamle Forster som førstekeeper (Daily Star).

Samtidig meldes det at Southampton har blitt enig med Hull om en overgang for spissen Shane Long. 27-åringen skal være på vei til Southampton for hysteriske 120 millioner kroner. Long er god, for all del, men nå begynner det å bli mye penger her (Daily Mirror).

Colombianske Juan Cuadrado skal være enig med Manchester United om en overgang, men Fiorentina nekter å selge ham før United legger 360 millioner kroner på bordet (Sport).

Cuadrados landsmann Fredy Guarín skal være tilbudt Tottenham og Manchester United for 140 millioner kroner av Inter (Express).

West Ham skal ha fått avslått et bud på 50 millioner kroner for spissen Connor Wickham. Sunderland hevdes å kreve 80 millioner kroner for Wickham (Telegraph).

Og til slutt:

Colombianske Carlos Sanchez hevdes å være på et fly til Birmingham i dag for å gjennomgå medisinsk test hos Aston Villa. 28-åringen fra Elche kobles til en overgang for rundt 45 millioner kroner (Birmingham Mail).

Nevnte vi at du kan følge ryktebørsen direkte i dette livestudioet?

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere