RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NYTT TILBUD: Roma har tilbudt ettertraktede Mehdi Benatia en ny og forbedret kontrakt.
NYTT TILBUD: Roma har tilbudt ettertraktede Mehdi Benatia en ny og forbedret kontrakt. Foto: Olivier Morin (Afp)

Onsdagens Premier League-rykter

Mehdi Benatias agent i heftig møtevirksomhet.

Roma-direktør Walter Sabatini møtte Mehdi Benatias agent i Milano tirsdag ettermiddag. Midtstopperen, som blir koblet til Bayern München og Manchester United, er blitt tilbudt en ny og forbedret kontrakt i den italienske hovedstaden. Han har ennå ikke signert, men Roma er optimistisk og tror på en løsning.
(Di Marzio)

Arsenal har gjennom hele sommeren vært koblet til Sporting Lisboas 22 år gamle midtbanespiller William Carvalho. Nå vil imidlertid byrival Chelsea snappe opp Carvalho foran snuta på Arsene Wenger og er villig til å legge 35 millioner pund på bordet.
(Abola)

En annen mulig forsterkning Arsenal kan komme til å gå glipp av er Matija Nastasic. Serberen ser ut til å forlate Manchester City, som fremdeles vil ha Demichelis, Kompany, Mangala og Boyata å velge mellom på stopperplass. Arsenal er interessert, men Juventus ser veldig gjerne at 21-åringen returnerer til Serie A.
(Daily Express)

Det er ikke hver gang denne kilden viser seg å være den mest troverdige, men vi lar den slippe til likevel. Caught Offside hevder nemlig at Mauricio Pochettino vil tilby Manchester United 24 millioner pund for duoen Javier Hernandez og Marouane Fellaini.
(Caught Offside)

Liverpool vil sende Jordan Ibe på lån til Bolton denne sesongen. 18-åringen spås en stor framtid på Anfield, og den skal Dougie Freedman nå ta vare på. Bolton-manageren skal ha planer om å bruke Ibe jevnlig.
(Daily Mirror)

Everton-unggutten Ryan Ledson har skrvet under sin første profesjonelle kontrakt med klubben. 16-åringen er kaptein på det engelske U17-landslaget.
(Liverpool Echo)

Marco Reus skal ha takket nei til en stor overgang til Manchester United. Det hevder Atletico-president Enrique Cerezo. Den regjerende spanske seriemesteren kobles også til Borussia Dortmund-stjernen.
(Daily Mail)

Malky Mackay er blant favorittene til å ta over jobben som Crystal Palace-manager etter Tony Pulis. Noe av det første han ønsker å gjøre, er å hente Wilfried Zaha tilbake til klubben på lån.
(Daily Star)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere