Onsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT? Dani Alves skal være ønsket av flere storklubber.

PÅ VEI BORT? Dani Alves skal være ønsket av flere storklubber. Foto: Josep Lago (AFP / NTB scanpix)

Manchester City og Liverpool kjemper om stjerne.

Overgangsvinduet i Europa er kanskje stengt, men ryktemakerne på balløya er heltidsansatt og fortsetter å pøse ut sladder. Det takker vi for.

Barcelonas Dani Alves var en mye omtalt mann i sommer, fordi katalanerne ønsker å kvitte seg med backen og nå skal både Liverpool og Manchester City ha vist interesse for den 31 år gamle brassen, skriver Daily Express onsdag. Juventus skla også ha følere ute etter backen.

Samme avis melder også at Klaas-Jan Huntelaar, som angivelig skal stå på ønskelisten til både Liverpool, Tottenham og Arsenal, er i ferd med å få tilbud om en ny kontrakt hos sin nåværende klubb, Schalke 04.

Jack Grealish er en mann Aston Villa-fansen har stor tro på, men unggutten kan forsvinne før han rekker å ta Villa Park med storm. Chelsea er nemlig ute etter kantspilleren. Villa håper likevel at 19-åringen skal signere ny kontrakt.

En annen som har et hett navn på Villa Park er landslagsmann Fabian Delph. Klubbeier Randy Lerner ønsker å tilby midtbanemannen rundt 10 millioner pund per år over fire år, for å bli værende i Birmingham-klubben.

Arsenal og Chelsea følger den unge Valencia-spilleren Paco Alcacer svært nøye, melder radiokanalen TalkSport. Spanjolene ønsker på sin side å beholde den lovende spissen og håper han signerer en ny avtale med klubben.

Midtbanespilleren Sergi Samper, som til daglig spiller i Barcelona, men fortsatt har til gode å få sitt gjennombrudd der, er på radaren til Arsenal.

Morgan Schneiderlein var en av sommerens mange urokråker og midtbanemannen ville på død og liv bort fra Southampton. Manager Ronald Koeman satte foten ned og dermed ble franskmannen værende. Nå forteller Schneiderlein til Mirror at han gjorde alt han kunne for å komme seg bort.

Daily Telegraph melder at QPR har større lønnsutgifter enn AC Milan. Klubben sliter med økonomien og står i fare for å bli degradert fra Premier League.

Kilder: BBC, Mirror, Daily Mail, TalkSport, Express, Telegraph, Metro.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.