*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

TIL ENGLAND? Iker Casillas kobles til balløya.

TIL ENGLAND? Iker Casillas kobles til balløya. Foto: Andres Kudacki (Ap)

Storklubbene jakter spillere.

08.10.14 07:20

Hei, folkens. Vi begynner i Liverpool, der rødtrøyene er i kamp med Arsenal om å sikre signaturen til Real Madrid-keeper Iker Casillas. 33-åringen hinter om at han har et ønske om å spille i Premier League. (Daily Star).

Samtidig meldes det at Liverpool nærmer seg en avtale med tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes, og 32-åringen ryktes å skulle gjennomgå en medisinsk test denne måneden. Da ryker i så fall Casillas. (Goal)

Vi holder oss på Anfield, der Liverpools midtbanespiller Suso trolig er ferdig i klubben. 20-åringen forlater trolig Liverpool til fordel for Milan enten i januar eller til sommeren. (Daily Express).

I Spania skal Real Madrid være ute etter å hente Chelsea-spiller Ramires i januar. 27-åringen er sett på som en type spiller hvittrøyene trenger på en ellers stjernespekket midtbane. (Talksport).

Chelsea-keeper Petr Cech innrømmer at han må se seg om etter en ny arbeidsgiver dersom tilværelsen som benkesliter i London-klubben fortsetter. Den tsjekkiske landslagskeeperen har måttet finne seg i å være andrevalg bak belgiske Thibaut Courtois denne sesongen. Så langt har ikke Cech startet en eneste kamp i Premier League, men mot Arsenal søndag fikk han sjansen som innbytter da Courtois måtte gi seg med en hodeskade. (Sky Sports).

Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha avslått et bud fra den tyske storklubben Bayern Munchen for midtbanespiller Mesut Özil. 25-åringen har vært god ved flere anledninger, men likevel ikke funnet seg helt til rette i Arsenal-drakten. Wenger mener fortsatt at Özil kan bli den superstjernen han ble kjøpt inn for å være, og et salg skal være uaktuelt. (Metro)

Samtidig skal Arsenal være enig med Sami Khedira om en lønn på en million kroner i uken for å slutte seg til londonklubben. Nå gjenstår det bare enighet med Real Madrid. (Metro)

I Manchester skal City begynne å tvinne på tanker om at Yaya Touré er over toppen. Midtbanegiganten har ikke vært nettopp det i år, en gigant, som han pleier å være. Det hviskes også om misnøye fra ivorianeren med klubbsituasjonen. Nå skal City vurdere å erstatte ham med Paul Pogba eller Cheick Tioté. (The Guardian).

Og til slutt avslutter vi med følgende gullkorn fra tidligere Arsenal-spiller Paul Merson, som i sin rolle som fotballekspert i 2012 uttalte følgende om David de Gea:

- Kanskje United bør se seg om etter ny keeper, en som Shay Given.

Vi sier som Davy: God jul!

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.