Onsdagens Premier League-rykter

KOBLES TIL CITY: Mesut Özil.

KOBLES TIL CITY: Mesut Özil. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos / NTB scanpix)

Hva har Mesut Özil med Yaya Touré å gjøre?

22.10.14 07:18

Vel, sannsynligvis ingenting annet enn at begge spiller fotball i Premier League. Gratisavisen Metro hevder imidlertid at tyske Özil skal erstatte ivorianske Touré i Manchester City.

Hvis du er Arsenal-fan, kan du for én gangs skyld la være å grine. Vent heller til neste ligakamp. Dette ryktet har vi nemlig svært liten tro på.

Arsenal kobles for øvrig til tenåringen Munir El Haddadi, en spiss som også skal være interessant for Chelsea. Sannsynligvis blir han værende der han er. 19-åringen kommer trolig til å binde seg til Barcelona, melder i alle fall Daily Express.

Daily Express kjører tungt på Arsenal onsdag. Avisen melder at londonlaget ønsker Carlo Ancelotti som manager dersom Arsene Wenger forlater klubben for å overta Monaco etter denne sesongen.

Man skulle virkelig tro at engelske aviser klarte å fiske fram mer troverdige overgangsrykter på denne tiden av året. Vi får tolke det som at de fleste i Premier League enten er tilfreds med situasjonen eller har kjøpt inn så mange spillere i sommer at de må få tid til å finne seg til rette før flere hentes inn.

Daily Star skriver at Manchester United kan komme til å henvende seg til Inter angående Fredy Guarin (28), som angivelig skal være til salgs. I samme slengen vil jeg legge til at Cristiano Ronaldo kan komme til å signere for Nittedal Idrettslag, selv om sjansen rett nok er usedvanlig liten.


Tyske Bild har litt mer å fare med. Avisen melder at Schalke i januar vil prøve å få hentet Fernando Torres, Chelsea-floppen som for tiden er utleid til AC Milan. Det skal være Schalke-bossen Roberto di Matteo som har kommet på denne ideen.

Vi runder av med Tottenham, som angivelig skal forberede seg på å miste Hugo Lloris. Ifølge Fichajes.net har Spurs allerede bestemt seg for at den 24 år gamle Toulouse-keeperen Ali Ahamada er den mest egnede erstatteren. Han har vært fast i startelleveren til Toulouse i tre sesonger allerede.

Der ser dere, Arsenal-fans: Det endte godt til slutt.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League-rykter

Mest lest på Sport

Annonsebilag