RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MÅLMASKIN: Den 28 år gamle spissen Jackson Martinez har scoret 53 mål på 70 ligakamper for Porto. Denne sesongen har han sju nettkjenninger på ti ligakamper og seks mål på sju matcher i Champions League.
MÅLMASKIN: Den 28 år gamle spissen Jackson Martinez har scoret 53 mål på 70 ligakamper for Porto. Denne sesongen har han sju nettkjenninger på ti ligakamper og seks mål på sju matcher i Champions League. Foto: Vincent West (Reuters)

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Er Jackson Martinez svaret på storklubbens spisskrise?

Det er Liverpool-tungt her i Nettavisen onsdag morgen, med Ole Jonny Eriksrud Hansens blikk på hvem som er ansvarlige for spillerkjøp i klubben, og Bruce Grobbelaars uttalelse om at Simon Mignolet er verre enn Dracula.

Vi kan like gjerne fortsette med Liverpool her i ryktespalten også.

Gratisavisen Metro melder nemlig at merseysideklubben nå satser på å hente inn den tsjekkiske keeperen Petr Cech fra Chelsea, den colombianske spissen Jackson Martinez fra Porto og den engelske vingen Nathan Redmond fra Norwich i januar.

De tre spillerne er ventet å koste rundt 47 millioner pund, sies det. Hva er vel en halv milliard kroner hvis det kan hjelpe på nattesøvnen til Brendan Rodgers?

Daily Express melder at Tottenham har meldt seg på i kampen om Inter-angriperen Mauro Icardi, som også er ønsket av Chelsea og Liverpool.

Hvis du følger godt med på engelsk fotball, vet du at Hull City er en slags gravplass for spillere som ikke får fast plass i førsteelleveren til Tottenham Hotspur.

Daily Mirror mener å vite at nestemann ut er Aaron Lennon, som i januar visstnok skal reise samme vei som Tom Huddlestone, Jake Livermore og Michael Dawson har gjort før ham.

I Aston Villa ser det ut til at man sender klubbens dyreste spiller noensinne, Darren Bent, på utlån til Brighton.

Nå er ikke dette et overgangsrykte, men vi antar at det vil glede en del lesere og tar det derfor med likevel: Manchester United gleder seg over at Ander Herrera og Jonny Evans nærmer seg comeback etter skade. Duoen kom helskinnet gjennom en reservelagskamp tirsdag kveld, poster Daily Mail.

Manchester United kobles for øvrig til Wesley Sneijder igjen, etter at nederlenderen skal ha blitt misfornøyd i Galatasaray.

Vi avslutter med å fortelle at dere finner alle scoringer fra tirsdagens Champions League-kamper liggende ute i kampartiklene som dere finner på sportsseksjonen (dere har bokmerket sportsseksjonen, sant?).


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere