Onsdagens Premier League-rykter

FORSVINNER? Er Liverpools Mario Balotelli som en bukse som ikke passer? Mer om det under.

FORSVINNER? Er Liverpools Mario Balotelli som en bukse som ikke passer? Mer om det under. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Det nærmer seg nytt overgangsvindu. Og det merkes.

God dag, kjære lesere! Her er onsdagens rykter, og de er mange:

Arsenal kommer til å selge både Lukas Podolski og Joel Campbell i januar, og på den måten frigjøre nesten 1,5 millioner kroner i ukelønn. Det kan komme godt med når nye stjerner skal overtales til å velge Emirates som arbeidsplass. (Times)

Arsenal skal samtidig vurdere å by opp mot 200 millioner kroner for å hente Cristoph Kramer i januar, hvis førstevalget Sami Khedira glipper ut av fingrene. Kramer er 23, Khedira 27, så for fremtiden vil det neppe være noe dumt valg å hente Kramer. (Daily Star)

Arsenal skal også ha hevet seg inn i kampen med Borussia Dortmund og Juventus om Basels midtstopper Fabian Schär. Det er for øvrig samme mann som senket Norge på Ullevaal med to scoringer. (Bild)

Arsenal er blant de fem klubbene som skal være ute etter å hente Tottenham-forsvarer Vlad Chiricheș. Vår spådom: Arsenal må betale mer enn de fire andre klubbene for å få tilslaget. Mye mer. (Corriere dello Sport)

FØLG OSS PÅ TWITTER!

Liverpools sommersignering Mario Balotelli har ikke vært en ubetinget suksess. Nå spekuleres det i at italieneren kan være på vei til Napoli allerede i januar. Det er som å kjøpe en bukse, det er ikke alltid passform og kropp fungerer i et vakkert samspill, og noen ganger er det bedre å kjøpe en ny og kanskje billigere bukse som passer bedre. Dette ble en dårlig sammenligning, men la gå. (Tuttosport)

Liverpool sliter på keeperplass. Nå skal rødtrøyene ha tilbudt Fiorentina-keeper Neto en kontakt på 1,2 millioner i uka for å skrive under en kontrakt i januar. Netos kontrakt går ut etter sesongen (Metro).

Liverpool-kaptein Steven Gerrard skal vurdere å legge opp etter sesongen. Mandag ble det imidlertid bekreftet at Gerrard nå har fått et etterlengtet kontrakstilbud og at ballen ligger hos midtbanespilleren og hans representanter. (Daily Star)

Liverpool skal være i ferd med å signere 11 år gamle Zak Gilsenan fra Barcelonas akademi. Han blir overraskende sett på som «den nye Lionel Messi». (Bleacher Report)

Everton, QPR, Stoke og Sunderland skal alle være ute etter å hente Chelseas Mohamed Salah på lån. (Daily Mirror)

Newcastle ønsker å signere Burnley-spiss Danny Ings gratis når kontrakten hans går ut til sommerne. Ings har sammen med Charlie Austin vært blant de største overraskelsene av nykommerne i Premier League. (Daily Mirror)

FØLG OSS PÅ FACEBOOK!

Roma skal vurdere et januarbud på Chelsea-keeper Petr Cech. (Di Marzio)

Inter Milan skal ha kastet seg inn i drakamp med Newcastle om Villarreal-spiss Luciano Vietto. 20-åringen skal også være ønsket av Leicester. (Talksport).

Manchester City-keeper Joe Hart skal være i ferd med å inngå nye kontraktsforhandlinger med klubben. Dermed ser det ikke ut til at blåtrøyene vurderer situasjonen slik at de trenger en ny sisteskanse. (Guardian).

Vi runder av med et skikkelig gladrykte:

Emile Heskey trener med Bolton. (Sky Sports).

Sign him up!

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.