RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

PRESSET: Liverpool-manager Brendan Rodgers.
PRESSET: Liverpool-manager Brendan Rodgers. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Gratulerer med dagen, Martin Ødegaard (16)!

Martin Ødegaard fyller 16 år onsdag. Nå kan supertalentet signere proffkontrakt med en utenlandsk klubb, og spekulasjonene pågår for fullt. Et tysk nettsted mener å vite at storklubben Bayern München ligger an til å vinne kampen om signaturen hans, men tyske Bild hevdet tirsdag at unggutten denne uken har trent med Arsenal.

Bayern Munchen kobles til Martin Ødegaard, men nå hevdes det samtidig at den tyske gigantklubben, sammen med Real Madrid, skal være svært interesserte i Liverpools Raheem Sterling. Engelskmannen har ikke vært villig til å forlenge avtalen med rødtrøyene (Bild).

Vi hopper videre. Ashley Cole kan være klar for en retur til Premier League. Nå kobles venstrebacken, som har vært fryktelig svak for Roma, til Crystal Palace på en låneavtale. (Daily Mail)

En annen (tidligere) Liverpool-helt, Fernando Torres, kan være på vei tilbake til gamleklubben. Ikke til Liverpool, men Atletico Madrid. (Daily Mail)

Manchester United skal være så fornøyd med David De Gea at klubben er villig til å gi ham en femårsavtale verdt rundt 35 millioner pund. Det vil gjøre ham til historiens best betalte keeper (Sun Sport)

Liverpool skal visstnok være klare til å by 12 millioner pund for den colombianske midtbanespilleren Fredy Guarin (ITV).

Liverpool er samtidig oddsfavoritter til å signere Barcelonas forsvarsspiller Martín Montoya. (SkyBet)

Vi holder oss på Anfield, for nå skal Liverpool være i havn med en avtale om å signere den mexikanske keeperen Guillermo Ochoa for tre millioner pund i januar. (ITV Sport)

Samtidig skal Liverpool-manager Brendan Rodgers ha fått streng beskjed fra styret om å selge Mario Balotelli så fort som mulig. (TalkSPORT)

I London skal Arsène Wenger og Arsenal forberede budrunde i januar. Nå skal Roma-spiss Mattia Destro og Napolis midtbanemann Marek Hamsik være langt oppe på ønskelisten. (Telegraph)

Og til slutt:

Manchester Uniteds Adnan Januzaj kan være på vei til en gjenforenelse med gamlesjef David Moyes. Skotten ønsker å hente unggutten på lån til Real Sociedad. (Daily Mail)

Ha en finfin dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere