RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

LIVERPOOL-KLAR? Xherdan Shaqiri skal være ønkset av de røde.
LIVERPOOL-KLAR? Xherdan Shaqiri skal være ønkset av de røde. Foto: Alberto Pizzoli (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Er dette Liverpools nye stjerne?

Arsenals jakt på Southampton-stjernen Morgan Schneiderlein fortsetter. Londonklubben er meget interessert i å sikre seg den franske midtbanemannen, men må trolig ut med rundt 25 millioner pund (London Evening Standard).

Det samme Arsenal skal ha fått nei av Legia Warszawa og Henning Berg på sin forespørsel for talentet Krystian Belik på 17 år (Sky Sports).

Liverpool har i lengre tid blitt koblet med sveitseren Xherdan Shaqiri og onsdag skriver Daily Star at den røde klubben har blitt enig med Bayern München om en overgang verdt 10 millioner pund for vingen. I Italia har det imidlertid blitt meldt at Inter har kommet til enighet om en avtale med Shaqiri (Daily Star).

Ifølge Lille-president Michel Seydoux har Liverpool ikke tatt kontakt med Lille for å hente hjem spissen Divock Origi. Belgieren ble solgt fra nettopp Lille til Liverpool i fjor sommer, men umiddelbart lånt tilbake til den franske klubben (Talksport).

West Ham har overrasket mange denne sesongen og Sam Allardyce ønsker ytterligere kvalitet i sitt lag. Nå ser manageren mot Spania og Atletico Madrid. Big Sam håper at Mario Suarez ønsker å ta turen til Boleyn Ground og synge Forever blowing bubbles med ham (Daily Mail).

Leicester skal være svært nær en overgang for spissen Andrej Kramaric. Overgangen vil koste klubben 9,7 millioner pund, noe som blir klubbrekord. Chelsea har også vært ute etter kroaten (The Times).

De fleste har sikkert fått det med seg nå, men Martin Ødegaard skal ifølge VG har reist til Spania for å besøke Real Madrid på ny. Denne gangen er det ventet at den norske unggutten vil skrive kontrakt. Han har også vært ønsket av flere storklubber i Premier League (VG).

David Moyes ønsker å hente Arsenals Joel Campbell til sitt Real Sociedad. Samtaler om en låneavtale skal allerede være i gang (Mundo Deportivo).

Chelsea-unggutt Islam Feruz er positiv til et lån i Cardiff (Wales Online).

Ilkay Gündogan er en ettertraktet mann og nå skal Borussia Dortmund angivelig være villig til å slippe midtbanemannen. Prisen skal etter sigende være på overkommelige 16 millioner pund (Daily Express).

Spekulasjonene rundt framtiden til Swanseas Wilfried Bony fortsetter og siste nytt er at Manchester City nå skal ha kommet til enighet om en overgang for superspissen. Prislappen skal være 30 millioner pund (Daily Mail).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere