Onsdagens Premier League-rykter

FORSVINNER? Manchester United Robin van Persie skal stå overfor en usikker fremtid.

FORSVINNER? Manchester United Robin van Persie skal stå overfor en usikker fremtid. Foto: Oli Scarff (Afp)

Store navn kan bytte klubb.

14.01.15 06:55

God dag, folkens. Her følger en samling av dagens ferske fotballrykter.

Manchester United-manager Louis van Gaal skal være i gang med å forberede en ryddesjau på Old Trafford, og flere stjernespillere kan være på vei bort. Nå hevdes det nemlig at spillere som Robin van Persie, Radamel Falcao, Rafael og Chris Smalling står overfor en usikker United-fremtid (The Guardian).

Manchester United skal være i gang med å gjøre klart et 25-millionersbud på Morgan Schneiderlin, til tross for at Southampton hevder han ikke er til salgs. (Daily Express)

P.S: Husk at du følger silly season direkte her.

PSGs Ezequiel Lavezzi skal være på vei til Liverpool for åtte millioner pund. Det franske storlaget skal allerede ha utpekt Nicolas Gaitan som hans erstatter. (Daily Express)

Liverpool skal vurdere å selge Lucas Leiva til Napoli for å få råd til å hente Aston Villas engelske landslagsspiller Fabian Delph. (Daily Mirror)

Jermain Defoe kan være på vei tilbake til Premier League. Nå meldes det at 32-åringen snart skriver under for Sunderland, og prislappen skal ligge på 14 millioner pund. (Sun)

Arsenal fortsetter å plage Henning Berg og Legia Warsawa. Nå meldes det at londonklubben har returnert til Polen med et tredje bud på 17-åringen Krystian Bielik, et bud polakkene trolig kommer til å godta. Også tyske Hamburg meldes å være ute etter signaturen til stortalentet. (London's Evening Standard)

Arsenal skal vurdere å by 12 millioner pund på Genoa-keeper Mattia Perin. 22-åringen kan muligens være tenkt som en erstatter for skorsteinspipa Wojciech Szczęsny. (Daily Express)

Southampton er gode på overgangsmarkedet. Nå skal de være i gang med å by på Bragas 21-åring Rafa Silva, Prislappen er ventet å ligge på rundt 15 millioner pund. (Daily Mirror)

Manchester City lærte tydeligvis ingenting av Scott Sinclair-kjøpet. Nå hevdes det nemlig at blåtrøyene vil legge 20 millioner pund på bordet for Southampton-spiss Jay Rodriguez (Daily Mail)

Og til slutt:

West Bromwich-sjef Tony Pulis skal ønske å kvitte seg med Georgios Samaras og hente inn Blackburn-spiss Rudy Gestede (Daily Mirror)

Ha en fin dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.