RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET AV CHELSEA? Sergio Ramos (nummer to fra høyre) står angivelig på ønskelisten til José Mourinho.
ØNSKET AV CHELSEA? Sergio Ramos (nummer to fra høyre) står angivelig på ønskelisten til José Mourinho. Foto: Pierre-philippe Marcou (Afp / NTB scanpix)

Onsdagens Premier League-rykter

Chelsea med ambisiøs henvendelse til Real Madrid, ifølge engelsk avis.

London Evening Standard melder at Chelsea fortsatt forhandler med Fiorentina om en overgang for kantspilleren Juan Cuadrado, som vi husker så godt fra VM i Brasil.

Chelsea har også kontaktet agenten til Sergio Ramos, hevder Daily Express. Håpet er at 28-åringen kan lokkes til Stamford Bridge i sommer.

QPR vil ha spissen Fraizer Campbell fra Crystal Palace som en del av avtalen dersom Jordon Mutch skal gå motsatt vei, skriver Daily Mirror.

Denne snutten virker troverdig: Crystal Palace nærmer seg enighet med Manchester United om å få Wilfried Zaha på permanent basis. Avtalen vil koste Palace rundt seks millioner pund, mener The Guardian å vite.

Mer United: Darren Fletcher er på vei bort fra klubben, men 30-åringens krav om økonomisk kompensasjon for å avbryte kontrakten har ført til komplikasjoner, skriver The Sun.

Daily Telegraph melder at Ravel Morrison onsdag reiser til Roma for å gjennomgå en medisinsk test og signere en avtale med Lazio. Planen er å spille sesongen ut i West Ham og deretter gå til Lazio.

Talksport melder at Arsenal vil følge opp kjøpet av Gabriel Paulista med å kjøpe den italienske forsvarsspilleren Daniele Rugani (20) fra Empoli.

Så beveger vi oss videre til mindre pålitelige kilder ...

Real Madrid skal være villig til å betale 50 millioner pund for Raheem Sterling fra Liverpool, ifølge Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere