RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

POPULÆR: Portos goalgetter Jackson Martinez.
POPULÆR: Portos goalgetter Jackson Martinez. Foto: Miguel Riopa (Afp / NTB scanpix)
Det kan bli dragkamp om superpissen.

Ettertraktede Danny Ings har de siste ukene blitt koblet med en overgang til Liverpool, og de røde skal være favoritter til å sikre den lovende spissen, men kan nå få konkurranse. Manchester City skal også ha Ings på ønskelisten. Burnley-spilleren står uten kontrakt etter den inneværende sesongen.

Sylvain Distin var svært nær ved å forlate Everton på overgangsvinduets siste dag. West Ham var blant klubbene som la inn bud på 37-åringen.

West Ham ble også koblet med tidligere Tromsø-spiller Kara Mbodj på siste dag av vinduet og 25-åringen skal fortsatt være aktuell for londonklubben. West ham ser på Genk-spilleren som en erstatter for Winston Reid.

Scott Sinclair kommer med en advarsel til sine kollegaer: Alle spillere bør tenke seg om to ganger før de skriver under for Manchester City, sier han. Sinclair har spilt lite siden dro fra Swansea til City. Nå er han på lån i Aston Villa.

Malagas Ignacio Camacho kan bli solgt til sommeren og klubbene i Premier League står i kø for å hente ham. Liverpool og Arsenal er blant klubbene som vil hente den 24 år gamle spanske landslagsspilleren til balløya.

Everton ønsker Tom Cleverley og vil gå hardt inn for å sikre Manchester United-spilleren til sommeren. Han er nå på lån i Aston Villa.

Jackson Martinez fra Porto er et hett navn på ryktebørsen og Liverpool, Arsenal, Tottenham og Manchester United vil alle se nærmere på 28-åringen til sommeren. Porto-spilleren har hintet om at han ønsker et klubbskifte.

Jack Grealish i Aston Villa blir sett på som et stort talent og nå kan 19-åringen dra ut på lån. Wolves er blant klubbene som ønsker seg midtbanemannen.

Carlton Cole var nær en overgang til WBA på tampen av overgangsvinduet, men det ble ikke noe av. Nå beskylder spissen West Ham-manager Sam Allardyce for å ha ødelagt karrieren hans, ved å nekte ham en overgang.

Kilder: BBC, Manchester Evening News, Liverpool Echo, Daily Mirror, Birmingham Mail, Daily Express, Daily Star, Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere