Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Manchester-klubbene kriger om fransk supertalent.

Kurt Zouma er av mange regnet som en av de mest spennende forsvarsspillerne i europeisk fotball. 18-åringen, som til daglig spiller ball for franske St. Etienne, har fått mye positiv omtale den siste tiden, og med slik følger også avisskriverier. Nå hevdes det at både Manchester United og Manchester City skal ligge paddeflate i jakten på den lovende unggutten. Overgangssummen skal ligge på 9 millioner pund.

United skal for øvrig også være på jakt etter en ny midtbanesjef og nederlandske Kevin Strootman har blitt nevnt i tabloidene. Onsdag nevnes den svært gode 22-åringen igjen. Bakgrunnen for disse ryktene skal være at Strootman selv har sagt at han ønsker å spille i Premier League. PSV Eindhoven vil nok ikke slippe juvelen billig, men ting kan skje allerede i januar.

Arsenal holder seg til det kjente. Igjen - for 10.000 gang denne høsten og vinteren - skriver en og annen avis at londonklubben gjerne vil hente Wilfried Zaha i januar. Greit nok det, Zaha er selvfølgelig regnet som en krumtapp på balløya, men ryktene rundt Crystal Palace-mannen er så hyppige nå for tiden at det er fristende å tro det er et snev av sannhet i dem.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Arsenal skal for øvrig ha utelatt både Theo Walcott og Bakary Sagna fra planene for 2013, skriver Daily Mirror. Begge de to stjernene er på utgående kontrakter og enn så lenge er framtiden deres usikker. Manager Arsène Wenger beroliger imidlertid alle de frammøtte med å si at utelatelsen ikke er fordi spillerne skal selges i januar.

Wenger skal også være ute etter spillere inn og nederlandske Klaas-Jan Huntelaar skal stå på ønskelisten. Spissen står snart uten kontrakt og kan gå fra Schalke for 6 millioner pund.

Chelsea nå. Den blå klubben er svært lystne på å sikre seg Feyenoords Stefan de Vrij. 20-åringen er kaptein og forsvarsklippe i den nederlandske klubben. Kan 5 millioner pund være nok? Det håper den tålmodige og forståelsesfulle Roman Abramovitsj.

Det samme Chelsea, de med blå drakter og Rafa Benitez som manager, altså, skal også være ute etter 17 år gamle Luke Shaw fra Southampton. Det skal visst også Manchester United, Manchester City og Arsenal være. Shaw har imidlertid ikke så lyst til å dra fra St. Mary's.

(artikkelen fortsetter under bildet)

West Ham er i ferd med å sikre seg 18 år gamle Sean McGuire. Unggutten har imponert på prøvespill i londonklubben.

Newcastle ønsker å hente Nemanja Gudeji fra nederlandske NAC Breda, Wigan er nær en avtale for Roger Espinoza fra Sporting Kansas og Zenit St. Petersburg jakter fortsatt Andrej Arsjavin. Han spiller fortsatt i Arsenal, sånn i tilfelle noen skulle ha glemt det.

Vi tar også med at både Fulham og West Ham begge jakter midtbanemannen Nolito, som til daglig tjener til livets opphold i portugisiske Benfica. Klubbene håper å slå til i januar.

Og helt på tampen: Scott Sinclair, han i Manchester City du vet, skal ha fått beskjed om at han kan forlate klubben i januar. Sinclair skal være lei av begrenset spilletid. Ikke for å ta en «besserwisser»-holdning her, men akkurat den skulle man tro at den godeste Sinclair hadde sett komme.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Star, Daily Mirror, The Sun, Metro, The Telegraph og talkSport.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?