Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagens Premier League-rykter

Arsenal og Manchester United kan glemme denne stjernen.

Denne uken har det meste handlet om at Cristiano Ronaldo skal være på vei tilbake til Manchester United og også denne dagen er det rykter som tilsier at portugiseren kan returnere til klubben han spilte for i perioden 2003-2009.

Sky Sports hevder å vite at Premier League-klubben nå har fått den økonomiske delen på plass og er klar til å sprenge banken for å hente 29-åringen. Det er fortsatt uvisst hvor mye Ronaldo vil koste United.

Brasilianske Luiz Gustavo var koblet med både Arsenal og andre klubber i sommer, men 27-åringen, som til daglig spiller i tyske Wolfsburg, sier nå at det ikke er aktuelt å dra til verken londonklubben eller Manchester United.

Bayern München-trener Josep Guardiola avslører at Manchester United forhørte seg om flere av hans spillere i sommer, men at ingen var særlig lystne på en slik overgang. United skal ha gjort framstøt mot folk som Arjen Robben, Toni Kroos, Thomas Müller og Bastian Schweinsteiger.

Southampton er den klubben i Europa som håvet inn mest penger i sommervinduet. Klubben solgte profiler som Luke Shaw, Adam Lallana, Dejan Lovren og Calum Chambers for en totalt verdi av 97 millioner pund.

Everton skal være ute etter å hente Gerard Deulofeu tilbake til balløya, hevdes det. Daily Express skriver at unggutten skal være frustrert på grunn av lite spilletid i Barcelona, men vi håper den engelske avisen har fått med seg at angriperen for tiden er utlånt i Sevilla. Barcelona-trener Luis Enrique har også uttalt seg kritisk til hvordan Deulofeu ble brukt i Everton, så vi velger å ta dette ryktet med en klype salt før det kommer fram mer konkrete detaljer.

Alan Pardew er ingen populær mann i Newcastle og nå skal en gruppe supportere planlegge en protest mot den småhissige manageren.

José Mourinho håper å forbli Chelsea-manager de neste ti årene. Portugiseren ønsker å gjøre de blå til verdens største fotballklubb. Med den managerhistorikken Chelsea har, ville ti strake år vært en sensasjon.

Vi avslutter med at både Liverpool og Arsenal skal være interessert i Barcelonas Pedro og at det kan bli en dragkamp om spilleren i januar.

Takk for nå.

Kilder: BBC, Metro.Daily Star, Guardian, Daily Mail, Sky Sports, Daily Express, Newcastle Chronicle, The Sun.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus