*Nettavisen* Sport.

Ønsket Lampard - fikk Gerrard

MLS-SPILLERE: Både Frank Lampard og Steven Gerrard spiller i Majord League Soccer fra denne sommeren. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Det avslører LA Galaxy-trener Bruce Arena.

26.06.15 21:04

Chelsea-legenden Frank Lampard var ønsket av David Beckhams tidligere MLS-klubb LA Galaxy. Det avslører klubbens trener Bruce Arena ifølge The Mirror.

I løpet av noen få dager ankommer Steven Gerrard kjendisbyen Los Angeles. Der skal han spille for LA Galaxy. Men det kunne vært en annen spiller som i stedet skulle tre på seg den hvite trøyen. For ifølge klubbens trener, Bruce Arena, så var han på jakt etter Frank Lampard før han fikk Steven Gerrard.

Forlater Liverpool

I januar avslørte Steven Gerrard at han ved sesongslutt kom til å forlate Liverpool. Klubben som har vært hans arbeidsgiver siden 1998. LA Galaxy skulle bli Liverpool-legendens nye klubb, men klubben fra englenes by avslører at de var nær en Lampard-overgang sommeren 2014.

- Vi prøvde virkelig hardt å hente ham. Avtalen var nær, avslører Bruce Arena ifølge The Mirror.

Etter en sesong i Manchester City så blir Lampard en del av New York City denne sommeren.

- Hver gang vi hører om en profilert spiller som ønsker seg til MLS så kontakter vi den spilleren. Jeg kjenner Lampard fra før og har besøkt han i London. Han kommer til å forbedre ligaen, avlsutter Arena.

Profilert trener

Bruce Arena er en kjent amerikansk trener som blant annet trente USAs landslag fra 1998 til 2006.

Arena har tidligere trent klubber som New York Red Bulls og DC United i tillegg til det amerikanske landslaget. Han har også trent nasjonens ungdomslandslag.

63-åringen har vært trener siden 1973. Nå skal han trene Steven Gerrard som følgelig kommer til å bli klubbens største stjerne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.