RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opdal må opereres

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
Sesongen over for Brann-keeperen.

Ingen glemmer bildene av Håkon Opdal som knakk sammen og Peter Kovacs som triller ballen i åpent mål. Situasjonen fra cupdramaet mellom Odd og Brann er kanskje den mest omdiskuterte i norsk fotball i år.

Nå er det klart at skaden Opdal pådro seg er såpass alvorlig at han må opereres. Dermed er sesongen over.

- Først og fremst er dette en nedtur for Håkon som må igjennom en ny periode uten å kunne stå i mål. La oss håpe operasjonen går bra slik at han kan starte opptreningen igjen rimelig snart, sier Brann-trener Steinar Nilsen til klubbens hjemmeside.

Spill til dommeren blåser Brann-lege Ove Austgulen sier at skaden Opdal skal opereres for nå, ikke har sammenheng med fjorårets problemer:

- Nei, dette er noe annet. Skaden så ut til å lege seg godt de første to ukene etter Odd-kampen, men så fikk Håkon en hevelse som indikerte at alt ikke gikk som vi håpet. Nå har vi konkludert med at operasjon er eneste utvei, sier Austgulen.

Operasjonen vil trolig finne sted i løpet av neste uke.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere