Oppgitt over «kriminelt» forsvarsspill

Foto: PA Photos/Scanpix

Robin van Persie mener Arsenal gjør for mange dumme feil.

20.04.11 13:32

Arsenal har seks kamper på å tette sjupoengsluka opp til serieleder Manchester United dersom premieskapene på Emirates skal få påfyll denne sesongen.

Ingen umulig oppgave, særlig dersom det blir seier mot erkerival Tottenham i kveld.

Samtidig ergrer klubbens fremste måljeger Robin van Persie seg over at mange poeng har gått tapt på grunn av slett forsvarsspill denne sesongen.

Mot Liverpool søndag gikk to poeng fløyten i siste spilleminutt, som følge av at gjestene fikk et tilsynelatende unødvendig straffespark.

- Dumme mål
I sesongens første møte med Tottenham ble i tillegg en tomålsledelse skuslet bort - og ingen har vel glemt at Newcastle snudde 0-4 til poeng på St. James' Park.

- Det der har skjedd litt for ofte, etter mitt syn. Ser man på historien, når vi er i ledelsen og har tre trygge poeng i lomma, slipper vi inn mål, sier Robin van Persie til Arsenals egen TV-kanal ifølge goal.com.

Nederlenderen liker heller ikke måten målene gjerne har kommet på.

- Noen av dem er dumme mål, som vi må jobbe med. Vi må fortsette å være positive, men må samtidig se nærmere på dette, fordi det er nesten kriminelt å gi bort poeng på den måten, sier han.

Vil ha revansje
Motivasjon foran kveldens naboduell finner Arsenal-spissen både i det sure 2-3-nederlaget mot Tottenham i november i fjor - og i poengtapet for Liverpool søndag.

- Vi ser alltid fram til å spille disse kampene. Kanskje er det en god ting at vi møter dem rett etter en sånn kamp som på søndag - fordi da kan vi få revansje og det finnes ingen bedre måte enn seier på White Hart Lane, sier van Persie.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.