RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oppgitt Premier League-profil: - Idiotisk av Klopp


SINNA: Jurgen Klopp fyrte løs mot Tony Pulis.
SINNA: Jurgen Klopp fyrte løs mot Tony Pulis. Foto: Carl Recine (Reuters / NTB scanpix)
Liverpools manager vekker oppsikt.

Liverpool slet hjemme mot West Bromwich Albion i helgen, men klarte til slutt 2-2 etter dramatiske sluttminutter på Anfield.

Det var imidlertid ikke bare på banen det kokte. Også på sidelinjen var det full fres mellom WBA-manager Tony Pulis og Liverpools Jürgen Klopp.

Klopp hisset seg voldsomt opp da Craig Gradner gikk hardt inn mot Dejan Lovren. Kroaten pådro seg en skade og måtte ut på båre.

- Idiotisk
Etter kampen skal Klopp ha nektet å ta Pulis i hånden. Det får WBA-spiller James McClean til å reagere og han fyrer løs mot tyskeren.

- Jeg har stor respekt for Klopp, på grunn av det han gjorde i Borussia Dortmund, men det han gjorde var litt idiotisk, sier han til BBC Radio.

- Han kan ikke oppføre seg slik, legger midtbanemannen til.

Utsagnet er gjengitt i flere engelske aviser, som The Mirror.

Det var Klopp selv som innrømmet at han ikke tok omstridte Pulis i hånden etter den forrykende 2-2-kampen på Merseyside.

- Jeg hilste aldri på Pulis. Jeg så ham ikke. Jeg ville bare inn til laget mitt. Vi hadde noen diskusjoner underveis i kampen og jeg er en person som trenger tid for å roe meg ned, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Takket fansen
Etter den samme kampen vakte det også oppsikt at Klopp beordret Liverpool-spillerne til å takke fansen etter kampslutt.

Mange tolket det som om Klopp ville feire et uavgjortresultat med fansen, men det å takke fansen slik, er ofte vanlig i andre nasjoner, som Tyskland.

- Jeg ønsket at vi skulle takke dem. Vi trenger slike øyeblikk, spesielt på hjemmebane. Det er noe alle kan sette pris på, sier Klopp.

- Det ble bare ett poeng, men nå kommer folk til å snakke om denne kampen i fem-seks dager. Det er viktig og det er det fotball handler om.

Klopp og Liverpool spiller borte mot Watford søndag klokken 14.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere