RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HYGGELIG TONE FØR KAMP: Arsenal-manager Arsene Wenger hilser på Monaco-manager Leonardo Jardim før lagene spilte første kamp på Emirates.
HYGGELIG TONE FØR KAMP: Arsenal-manager Arsene Wenger hilser på Monaco-manager Leonardo Jardim før lagene spilte første kamp på Emirates. Foto: David Davies

Oppgitt Wenger: - Han lyver

- Jeg er skuffet og overrasket, sier Arsenal-manageren.

Grunnen skal ifølge The Guardian være at Monaco-manager Leonardo Jardim beskylder ham for å ikke ha gratulert ham med seieren etter Monacos seier på Emirates.

- I den første kampen ønsket jeg å takke Arséne for kampen, men det er sant at han ikke tok meg i hånden. Derfor valgte jeg å ikke ta ham i hånden denne gangen, sa Jardim etter returoppgjøret i Frankrike.

Tull, kontrer Arsenal-sjefen.

- Bildene viser at jeg ventet for å gratulere Monaco-treneren etter kampen. Men han var opptatt med å feire med støtteapparatet sitt, noe jeg forstod veldig godt, sier Wenger ifølge L’Équipe.

- Men jeg gratulerte ham etter pressekonferansen. Jeg er derfor skuffet og overrasket over å høre slike løgner, sier Wenger.

Arsenal tapte som kjent på bortemålsregelen mot Monaco og er ute av Champions League.

- Når det er sagt, ønsker jeg Monaco alt vel for neste runde og i fremtiden, avslutter Arsenal-sjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere