RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opprørspoliti måtte redde Blatter

REDDET AV OPPRØRSPOLITI: Sepp Blatter.
REDDET AV OPPRØRSPOLITI: Sepp Blatter. Foto: Mikhail Klimentyev (Ap)
Sist oppdatert:
Mellom 60 og 100 studenter prøvde å ta seg inn til FIFA-presidenten.

Opprørspoliti ble sendt inn for redde FIFA-president Sepp Blatter på et universitet i Zürich der den omstridte fotballpresidenten holdt en forelesning.

Det var da mellom 60 og 100 studenter forsøkte å ta seg inn i rommet der fotballpresidenten holdt sine time at politiet ble tilkalt. Studentene klarte å ta seg inn i bygningen der Blatter oppholdt seg, men de kom aldri fram til remmet han virkelig befant seg i. Episoden på universitet skjedde tirsdag kveld.

Det ble avfyrt en røykbombe og bildet viser både tykk rød røyk og politi med opprørshjelmer og skjold. Studenter med banner og slagord var det også mange av, og det ble ropt at studentene ville ha vekk Blatter.

Offentlig transport ble stoppet i omtrent to timer som følge av opptøyene og protestene FIFA-presidents besøk medførte, men det ble ikke foretatt noen arrestasjoner, melder politiet.

78 år gamle Blatter satser på å bli gjenvalgt for en femte periode som president i Det internasjonale fotballforbundet, og tittelen på den forelesningen han holdt på universitetet i Zürich var «Fotball en skole for livet». (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere