LYN - KORSVOLL 2-2:

Lyn hadde alt i egne hender før lørdagens siste serierunde i 3. divisjon avdeling 2, men klarte likevel ikke å vinne hjemme mot Korsvoll.

Det betyr at opprykket glapp for osloklubben.

Stabæk 2 vant nemlig sin kamp mot bunnlaget Redalen og dermed er det bæringene som rykker opp til 2. divisjon etter en dramatisk innspurt.

Bærumslaget vant sin kamp med hele 8-0.

Lyn ledet både 1-0 og 2-1 i møtet med Korsvoll på Bislett, men Korsvoll slo tilbake begge gangene, i en kamp der vertene styrte det meste.

- Vi ble ranet. Dette er brutalt, sier Lyn-trener Thomas André Ødegaard i et Nettavisen-sendt intervju etter kampen.

Rune Isaksen og Fadel Karbon scoret målene for Lyn, mens Christoffer Simensen ble utvist rett før slutt. Chimaobi Ifejilika og Andreas Storsveen Romøren scoret målene for Korsvoll.

Lyn fikk en gedigen mulighet til å avgjøre på overtid, ved numer 27 Johannes Johannessen, men hadde ikke marginene på sin side og dermed var skuffelsen et faktum.

Stabæk 2 ender på 63 poeng, mens Lyn står med 62 poeng.

Tidligere denne uken ble det klart at Lyn ble straffet med poengtrekk (ett poeng), for å ha brukt en ikke spilleberettiget spiller i møtet med Ready.

Den aktuelle kampen ble spilt på Bislett 17. september og det var Oskar Hansen var på banen for hjemmelaget uten at han var spillerberettiget.

Stabæk 2 hadde likevel en overlegen målforskjell før lørdagens kamper og siden bæringene vant, så ville kun seier være godt nok for Lyn.