RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opptur for Toulouse

Foto: FRANK PERRY (Afp)
Sist oppdatert:
Etter en svak start på sesongen er Toulouse og manager Alain Casanova på full fart oppover på tabellen.

Sportspills meny lørdag:
V75 Sørlandet: Mr. X i millionjakten
Oddstips: Southampton tetter igjen
Tippetips: Stjernekollisjon

Lørdagen er endelig her og det betyr at vi finner et fyldig utvalg på langoddsen med kamper fra alle de store ligaene i Europa.

Det har hittil vært en strålende uke for Sportspills oddstipere; i går prikket vi inn Viborg til 2.25 og så langt har det blitt fullklaff på fem av syv oddstips.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Aston Villa – Everton
H 3.15
Premier League. Aston Villa fortsetter sin uberegnelige ferd med 0-2-tapet hjemme mot Tottenham sist. Er nummer tolv med ti poeng, men har også startet sesongen med et tøft kampprogram, hvor de har møtt samtlige av topp fem-lagene på tabellen. Vist at de kan sparke godt i fra seg med seiere over Arsenal og Manchester City, men Birmingham-laget har foreløpig vært ustabile i prestasjonene. Står med 1-0-3, hjemme, hvor trepoengeren kom i en noe heldig seier over Manchester City.

Viktige Christian Benteke og forsvareren Cieran Clark har vært ute med skade, men er nå klare for spill igjen.

Everton har fremdeles kontakt med teten etter 2-1-seieren over Hull sist. Startet sesongen med tre strake poengdelinger, men nå er fire av de fem siste vunnet (4-0-1). Er nummer syv med femten poeng og 4-3-1 totalt. Gikk på årets første nederlag i forrige bortekamp mot Manchester City, og har 1-2-1 på fremme gress.

Forsvareren Johnny Heitinga er usikker, mens Gibson og Alcaraz fremdeles er ute.

Vertene ligger seks plasser bak Everton på tabellen, men Villa har til sitt forsvar møtt på tøffere motstand enn de blå. Begge sider stiller med potensielle matchvinnere på topp i Benteke og Lukaku, men når Villa er satt til 3.15 i odds og Everton til 2.10 fristes vi klart mest av å sette hundrelappen vår på hjemmeseier.

Følg dagens Premier League-kamper live på Nettavisen

Dagens avslag
Liverpool – West Bromwich Albion

Premier League. Liverpool spilte med én mann mer i 50 min. mot Newcastle sist, men maktet ikke å utnytte overtaket fullt ut i 2-2-kampen. Startet sesongen over forventning og optimismen stiger nok en gang hos fansen. Lucas Leiva var ikke med sist, men er tilbake i dag, og Brendan Rodgers kommer trolig til å gjøre endringer i laget. Sjefen kommer derimot ikke til rokkere på topp. Partnerskapet mellom Daniel Sturridge og Luis Suarez har vist seg særs vellykket, og duoen har stått for 10 av lagets 13 mål denne sesongen. Eneste tapet hittil kom mot Southampton hjemme, men ellers er samtlige på Anfield vunnet (3-0-1), senest 3-1 over Crystal Palace. Ligger på 3.plass med 5-2-1 totalt.

Coutinho er på bedringens vei, men brasilianeren blir ikke klar for neste helgs kamp mot Arsenal. Coates og Aspas er stadig ute, mens Enrique er usikker.

West Brom startet sesongen svært dårlig, men har nå satt klubbrekord med fem kamper uten tap i PL (2-3-0). Imponerte kraftig med borteseieren over Manchester United, og bød Arsenal på tøff motstand i forrige hjemmekamp som endte 1-1. Var også svært nære å hente hjem alle tre sist runde borte mot Stoke, men Begovic leverte en strålende kamp i mål hos vertene og sørget for at oppgjøret endte målløst. Ligger på tolvte plass med 2-4-2 totalt. Er uten tap på bortebane med 1-3-0 og gjerrige 3-2 i målforskjell.

Foster og Sinclair er ute med skade, mens Gera og Thorne testes før kampstart.

Liverpool bør være det førende laget på Anfield, men West Brom har spilt seg kraftig opp og vi holder oss unna lave 1.35 på hjemmeseier.

Norsk Tipping

Dagens spill
114. Toulouse
– Rennes
Ligue 1. Etter en poengfattig start på sesongen har Toulouse for alvor fått opp dampen. Lager var uten seier etter fem runder (0-3-2), men etter 2-1-seieren over Reims borte er fire av de fem siste vunnet. Har vist varierende takter på bortebane, hvor de har tapt mot svake Valenciennes, men også holdt Monaco til 0-0. Prestert bedre hjemme med 2-2-0, og har nå vunnet sine to siste på Stadium Municipal, mot Nice og Lorient. Dansken Martin Braithwaite har startet lovende etter sommerens overgang fra Esbjerg, spissen har så langt notert fire mål på åtte kamper.

Rennes skuffet stort i forrige hjemmekamp mot Valenciennes, som endte 2-2. Vertene ledet 2-0, men det glapp mot slutten og to kjappe mål av tabelljumboen sørget for at det ble poengdeling. Har nå kun vunnet én av de fem siste (1-2-2), og er nummer ti med 3-4-3 totalt. Får i dag tilbake lagets toppscorer Nélson Oliveira (fire mål på ni kamper) fra karantene. Tapte forrige bortekamp 0-2 mot Guingamp og har 1-2-2 på fremmed gress.

Altså vidt forskjellig form på lagene og vi tror Toulouse skal ha gode forutsetninger til å ta sin tredje strake seier i kveld. Vertene viser evnen til å avgjøre jevne oppgjør, og til 1.90 i odds satser vi på at oppturen fortsetter for Toulouse.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 19.55):

114. Toulouse – Rennes 1.90 3.05 3.50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere