Gå til sidens hovedinnhold

- Orker ikke mer av henne - gir seg i Milan

Adriano Galliani takker for seg etter kampen mot Ajax.

AC Milans visepresident og styreleder Adriano Galliani bekrefter at han forlater klubben etter 27 år.

Italienske medier hevder at Gallianis dårlige forhold til Silivio Berlusconis datter, Barbara, som også har en sentral rolle i Milan-styret, skal være én av hovedårsakene.

Barbara Berlusconi gikk nylig ut og sådde tvil om klubben var på vei i riktig retning under Gallianis ledelse.

- Jeg kommer til å si opp, med god grunn, om et par dager. Trolig venter jeg til den siste Champions League-kampen mot Ajax, sier Galliani ifølge Football-Italia.

Galliani liker ikke måten Milan har falt fra å være en av Europas storheter, til å denne sesongen være en middelmådighet i Serie A.

- Omdømmet mitt er ødelagt, og jeg kommer til å gå med eller uten en sluttpakke. Et generasjonsskifte er greit, men ikke på denne måten. Vi hadde trengt litt mer eleganse, sier han.

69-åringen er usikker på hva han skal ta seg til etter å ha forlatt klubben i sitt hjerte.

- Min framtid? Først må jeg få ut noe jeg har på hjertet. Jeg må ta meg litt tid og så får jeg se, men min hengivenhet til Silvio Berluscoi er uforanderlig.

Under Adriano Gallianis tid i AC Milan har klubben vunnet fem Champions League-trofeer. Sju ganger har én av hans spillere vunnet gullballen.

Etter Champions League-møtet med Ajax den 11. desember, ser det altså ut til at et viktig kapittel i Milans stolte historie tar slutt.

Sky Italia peker ut Milan-legenden Paolo Maldini som en mulig erstatter for Galliani.

AC Milan er inne i en vanskelig periode og ligger for øyeblikket plassert på en skuffende 13.-plass i Serie A. Kommende helg venter en ny vanskelig oppgave når Catania, som ikke har tapt hjemme på tre måneder, venter på Sicilia.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21

Kommentarer til denne saken